Potpuno prirodna

Kao najljepši cvijet: Barbara Kolar otkrila kako je vidi najvažni čovjek u životu, dok nema ni trunke šminke

Na Instagramu je 51-godišnja voditeljica objavila je fotografiju koju je snimio njezin otac, ali ono što je posebno zadivljujuće je činjenica da voditeljica na licu nema nimalo šminke, a ni napravljenu frizuru.

Omiljena voditeljica Barbara Kolar gledatelje i slušatelje osvojila je davnih dana zahvaljujući svojim britkim i duhovitim dosjetkama, a osim pred kamerama takva je i na društvenim mrežama. Barbara je i pasionirana ljubiteljica božura, tim divnim cvijećem snabdijeva se u obiteljskom vrtu, dok joj mama i tata nimalo ne prigovaraju. Ovog se puta Barbara pohvalila još nečime osim 'mirisnim ulovom'.

Naime ova 51-godišnja voditeljica objavila je fotografiju koju je snimio njezin otac. Na slici se vidi Barbara na djelu, dok u naručju drži novu dozu obožavanih božura, ali ono što je posebno zadivljujuće je činjenica da voditeljica na licu nema ni trunčicu šminke, a ni napravljenu frizuru.

Mnoge žene (i pokoji muškarac) ne bi se nikada usudili objaviti takvu fotografiju na Instagramu, no Barbi je pokazala da njena ljepota ne ovisi o vanjskim 'pomagačima'. A isto to misli i njezin tata.

Čitajte i: Barbara Kolar: 'Svijet je prepun žena s prekrasnim tijelima, radije ih pogledam nego da im zavidim'

Šminka je precijenjena

"Sezona božura još traje! A iz priloženog je vidljivo kako autor fotke (moj tata, 83) misli da je na Instagramu biti barem počešljana, ako ne i našminkana precijenjeno", napisala je Barbara uz fotografiju te dodala smajlić.

Voditeljica nikada nije skrivala koliko profesionalno shvaća svoj izgled, budući da je neizostavna karika u najvećim HRT-ovim spektaklima. Tako je otvoreno govorila i o svojim promjenama u kilaži, a posljednjih godina definitivno je u formi života. U velikom intervjuu za Gloriju otkrila je i kako reagra na kritike svog izgleda.

"Ljudima ne možete udovoljiti - uvijek ste nekome premršavi, predebeli, preplavi, prečupavi, prestari, preniski, pre… što god. U ljudskoj je prirodi da se želimo i volimo svidjeti, ali mislim da to mora početi i završiti sa samim sobom. Ne odnosi se to samo na kritike. Bez brige, ni dobre komentare ne shvaćam preozbiljno", kazala je Barbara Kolar za Magazin Gloria.

Linker
16. travanj 2024 11:30