U svom filmu

Kao nekad! Holivudski par otkrio da ne kupa djecu svaki dan: ‘Peremo ih kad vidimo prljavštinu na njima‘

Raditelji djevojčice i dječaka mišljenja su da svakodnevno sapunanje dječje (a i njihove) kože nije dobro, za djecu pak imaju i labaviji raspored kupanja.

Jedan od najskladnijih parova u Hollywoodu, Mila Kunis i Ashton Kutcher, otkrili su kako imaju vrlo specifičan pristup kupanju svoje djece. Glumci imaju kći Wyatt Isabelle (6) i sina Dimitrija Portwooda (4) otkrili su nešto što bi se rijetko tko usudio - pogotovo tako javno. Kako su otkrili Daxu Shepardu u njegovom podcastu Armchair Expert - Mila i Ashton ne vjeruju u kupanje djece sapunom svaki dan.

Tema je iskrsnula kada su dvoje voditelja Dax Shepard i Monica Padman krenuli u raspravu koliko često se tuširaju. Kada je Shepard (46) svojoj kolegici (33) krenuo objašnjavati da "ne bi trebala skidati prirodna ulja s kože sa sapunom svaki dan, nego se prati samo vodom" Kunis (37) i Kutcher (43) su se složili.

image
Mila Kunis i Ashton Kutcher kći i sina ne kupaju svaki dan.
BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Voditeljica, očito zgrožena činjenicom da je jedina u studiju koja cijelo tijelo tušira i pere sapunom, baš svakog dana upitala je goste tko ih je naučio da se ne peru?

Čitajte i: Bračni par u akciji pred kamerama! Mila Kunis i Ashton Kutcher zaradit će milijune u par sekundi

Djetinjstvo u Ukrajini

"Ja nisam imala toplu vodu kada sam bila dijete tako da se nisam baš često tuširala. Ali kad sam dobila djecu također ih nisam prala svakog dana. Nikad nisam bila taj roditelj koji kupa svoju novorođenčad", objasnila je Mila. Glumica je rođena u gradiću Černivci u Ukrajini gdje je s roditeljima živjela do svoje sedme godine.

Zatim se ubacio Shepard koji je kazao kako su on i supruga Kristen Bell nekada kupali svoje djevojčice Lincoln (8) i Deltu (6) kao dio rutine za laku noć, ali prestali su se time kada su djeca malo porasla.

"Tako i mi osjećamo za svoju djecu. Ovako stvari stoje - ako možete vidjeti prljavštinu na njima, operite ih. U suprotnom nema nikakvog smisla", zaključio je na kraju Ashton Kutcher.

Linker
18. travanj 2024 11:49