UVIJEK IN

Kao sestre! Znamo na koga Miley Cyrus ima stila, mama pjevačice oduševila fotografe

Nakon oblačenja u stilu osamdesetih američka pjevačica je prešla na modu devedesetih. Miley jednostavno zna kako nositi punk rock chic kombinaciju i pri tome izgledati fantastično!

Američka pjevačica, Miley Cyrus pojavila se u malom crnom negližeu u nedjelju na NBC večeri u New Yorku te ukrala sve poglede. Naime, 29-godišnja pop zvijezda odjenula je svilenkastu haljinu s čipkastim obrubom i naramenicama za večernji izlazak,a cijeli outfit upotpunila je crnim mrežastim čarapama i vrtoglavim štiklama u istoj boji. Malim naušnicama, ogrlicom i prstenjem dodala je dozu glamura na cjelokupni look, a svoju prirodnu ljepotu naglasila je ružičastim ružem.

image

Miley Cyrus u večernjem izlasku

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Međutim iznenađenje večeri je bila njezina majka Tish Cyrus koja se pojavila uz kćer na eventu održanom u vrhunskom talijanskom restoranu Marea. Tish se pojavila u srebrnom kombinezonu bez naramenica te zvonastim nogavicama. Paparazzi nisu mogli skinuti pogled s 54-godišnje majke rock zvijezde dok je šetala sa svojom kćeri.

image

Tish Cyrus

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Velika obitelj

Podsjetimo, Tish je dobila Miley u braku s country pjevačom Rayom Cyrusom. Pop pjevačica također ima petero braće i sestara. Njezin stariji brat Trace i sestra Brandi su iz Tishinog prvog braka, ali Billy Ray ih je posvojio dok su bili još vrlo mali. Trace je gitarist i vokalist electro/rock sastava Metro Station, dok Brandi svira gitaru na Mileynim koncertima. Osnovala je i sastav sa zvijezdom iz serije The Secret Life of the American Teenager (Tajni život američkog tinejdžera) s Meganom Parkom. Također ima i starijeg polubrata, Christopera Codya iz očeva prvog braka, te mlađeg brata Braisona i mlađu sestru Noah, koja je također glumica.

Čitajte i: Treći put se razvode! Je li ovo kraj zajedničkog života roditelja poznate pjevačice?

Unuka je demokratskog političara Rona Cyrusa. Roditelji su je nazvali Destiny Hope (Sudbina Nada u prijevodu) jer su vjerovali da će postići puno toga u životu. Dobila je nadimak Smiley (Smješko), a poslije skraćeno u Miley jer kao beba se nije prestajala smijati. 2008. godine je ime i službeno promijenila u Miley Ray Cyrus. Kaže da je Destiny Hope prekrasno ime, ali da to ime jednostavno nije za nju.

Linker
03. travanj 2024 03:47