otvorena rana

Kate Hudson o odnosu s otuđenim ocem: ‘To je problem koji traje već 41 godinu‘

"Mislim da su otuđeni odnosi zapravo vrlo česti te smatram da je vrlo važno govoriti o tome", izjavila je glumica Kate Hudson koja se nada će ostvariti odnos s očevom djecom.

Glumica Kate Hudson otvorila je srce i raspričala se o odnosu s biološkim ocem Billom Hudsonom, u emisiji "Sunday Today with Willie Geist" i otkrila da je ta životna priča još uvijek tišti.

"Mislim da su otuđeni odnosi zapravo vrlo česti te da o tome treba razgovarati", izjavila je glumica koja je odrasla uz majku Goldie Hawn te veći dio života provela uz njezinog životnog partnera Kurta Russella.

Kate je otkrila da joj je velika želja izgraditi odnos s djecom svog biološkog oca. "Ponekad je potrebno malo razgovora i humora kako bi se pomakli s mjesta i zaliječili rane", izjavila je.

Par iz snova: Njihova ljubav traje 35 godina, a to pripisuju samo jednom razlogu

Bill i Goldie Hawn u braku su bili od 1974. godine do 1982. te imaju dvoje djece, Kate i Olivera.

image
Kate ima sjajan odnos sa svojim bratom Oliverom.
BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Sve više razmišlja o okupljanju otuđenih članova obitelji

Da bi voljela okupiti obitelj, Kate je već otkrila u podcastu "Sibling Rivaly" gdje je bratu Oliveru početkom mjeseca rekla: "Znaš o čemu sve više razmišljam? O tati. Razmišljala sam o našim sestrama i o našoj braći s kojima uopće ne provodimo vrijeme. Imamo četiri braće i sestara i s njima uopće ne provodimo vrijeme".

"Toliko puno govorimo o odnosima između braće i sestara i kvalitetnom odnosu, a evo sjedimo ovdje i pretvaramo se kao da imamo savršenu obitelj, a imamo još četvoro braće i sestara, o kojima uopće ne govorimo", gotovo s ljutnjom izjavila je glumica.

image
Kate Hudson i sama ima troje djece, a sve češće razmišlja o sestrama i braći s kojima nije u kontaktu.
Shutterstock Editorila/Profimedia

Očuh Kurt dobio je pohvalu

"Imam divnu obitelj, imam predivnu majku, imam očuha koji se iskazao i odigrao izuzetno važnu ulogu te zbog kojeg znamo što znači imati oca na kojeg se možeš pouzdati, no to ne mijenja činjenicu da nismo poznavali našeg tatu. Ljudi nekad trebaju čuti da nisu sami u toj situaciji".

Kako i kada Kate namjerava ojačati odnose s djecom svog oca, nije otkrila.

Linker
13. travanj 2024 17:41