Getty Images
Pravi romantik

Katy Perry prvi put otkrila detalje romantičnog dana: 'Znala sam da nešto smjera čim sam ga vidjela'

Katy Perry i Orlando Bloom u vezi su već oko tri godine, a prije par mjeseci su se i zaručili. Iako nisu objavili puno detalja, Katy je u nedavnom intervjuu ispričala sve detalje o prošnji i otkrila da joj je njezin zaručnik priredio pravi spektakl.

Pjevačica Katy Perry (34) i glumac Orlando Bloom (42) zaručili su se na Valentinovo ove godine nakon dvije godine turbulentne veze, a sa svojim obožavateljima podijelili su fotografiju na kojoj Katy ima veliki zaručnički prsten u obliku cvijeta. Nakon što se oduševljenje malo stišalo, Katy je u nedavnom intervjuu na Capital radiju otkrila kako je do prošnje uopće došlo.

Kao pravi romantik, Orlando ju je iznenadio velikom količinom cvijeća koje, kako priznaje, nije u životu vidjela. "Osjećala sam se kao Kim Kardashian koju prosi Kanye West", našalila se. Orlando je, dodaje, bio vrlo nervozan tijekom večere u jednom talijanskom restoranu. "Bilo je Valentinovo i radila sam taj dan pa sam se samo željela natrpati tjestenine. Ali on me tamo dočekao svježe obrijan i nije nosio tenisice. Tada sam znala da nešto smjera", ispričala je.

Singer Katy Perry and actor Orlando Bloom pose upon their arrival for the Monte-Carlo Gala for the Global Ocean in Monaco, September 26, 2018. REUTERS/Eric Gaillard
REUTERS

Kako je bila vrlo gladna, naručila je sve s menija, što Orlandu nimalo nije smetalo. Zbog toga joj je postajao sve čudniji, ali i zbog njegovih dubokih uzdaha koji su otkrivali nervozu. "Uveo me u helikopter i tamo me zaprosio. Sletjeli smo na krov neke zgrade, tamo su bili naši prijatelji i obitelj te hrpa, hrpa cvijeća. Nisam mogla doći k sebi", prisjetila se pjevačica koja iza sebe ima već jedan brak i to s glumcem Russellom Brandom. Orlando je također bio u braku s manekenkom Mirandom Kerr (36) s kojom ima osmogodišnjeg sina Flynna Christophera Blancharda Copelanda.

Osim što priprema vjenčanje, Katy se trudi dovoljno posvetiti i glazbi pa je nakon dvije godine izdala novi samostalni singl "Never Really Over" koji nakon devet sati puštanja na YouTube ima već više od četiri milijuna pregleda. Pjesma popraćena muzičkim videom s vintage štihom govori o zamki prekida i pomirenja u romantičnim odnosima. "Svi naši odnosi - od prve ljubavi, preko one neuspjele do najveće postaju dio vas, tako da zapravo nikada nisu ni nestale. Kada prihvatite i sretna i tužna iskustva, shvatite da su vam tužna donijela ona najsretnija", poručila je.

Linker
16. travanj 2024 14:21