Gwyneth Paltrow napustila je glumu kako bi se posvetila svojem brandu 'Goop'.
 Getty Images for goop
Šala na njezin račun

Kći Apple odala je priznanje svojoj majci kojoj neobičan posao cvjeta: 'Ne smije se nimalo mijenjati'

Gwyneth Paltrow vrlo je hrabra kad su u pitanju lifestyle i beauty dodaci i pomagala, što joj se do sada višestruko isplatilo. Jedan od kontroverznijih proizvoda njezinog brenda je svijeća koja nosi naziv 'Ovo miriše kao moja vagina', a koja je rasprodana u rekordnom roku. Dive joj se svi, pa čak i bliski članovi obitelji.

Kći slavne glumice Gwyneth Paltrow, Apple nedavno je odala priznanje svojoj majci, a istovremeno se i našalila na njezin račun. Naime, Apple je načinila svoju kratku verziju majčinog "to do" popisa napisavši preko čitave stranice "napraviti još vagina jaja i svijeća".

Podsjetimo, slavna je glumica lani blago je reći iznenadila svijet kad je počela proizvoditi i prodavati svijeću koja miriše kao njena vagina. Kako stoji u opisu, svijeća brenda Heretic nije zaista esencija nečije vagine - pa tako ni Gwynethine - već se samo tako zove. No, marketinški trik očito je uspio, jer se već neko vrijeme ne može naručiti te se čeka nova isporuka. Mirisi pelargonije, bergamota i cedra kombinirali su se s damaščanskom ružom i mošusom ambrete, za cijenu od 75 dolara.

"Prvi put kad sam to radila pomislila sam da je potpuno ludo, ali nakon nekoliko puta sam shvatila da je odlično! Malo sam istraživala i doznala da se u korejskoj medicini koristi tisućama godina za razne namjene i liječenje mnogih stanja", napisala je glumica.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - MAY 18: goop CEO Gwyneth Paltrow attends In goop Health Summit Los Angeles 2019 at Rolling Greens Nursery on May 18, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by Phillip Faraone/Getty Images for goop)
Getty Images for goop

Ova svijeća izašla je iz tvrtke Heretic poznate po proizvodnji parfema i mirisnih svijeća na bazi prirodnih esencijalnih ulja.


A sve je krenulo kao šala

Sve je počelo kao šala između parfumera Douglas Littlea, osnivača brenda Heretic i slavne glumice Gwyneth Paltrow.

Navodno je tijekom testiranja parfema 47-godišnja glumica u jednom trenutku rekla 'Uhhh... ovo miriši kao moja vagina'. Nakon što su se dobro nasmijali, zaključili su da bi to bilo odlično ime za taj miris. I tako je nastao taj proizvod.

Također je na Goopu prodavala kristalna jaja za jačanje vagine, a koja bi trebala "kontrolirati menstrualni ciklus, uravnotežiti hormone, kontrolirati mjehur te sprečavati prolaps maternice". Jaja su bila izrađena od jantara ili ružičastog kvarca, koštala su 66, odnosno 55 dolara. Zbog ovog je proizvoda i njegovih neutemeljenih zdravstvenih tvrdnji Goop tužen za čak 145 tisuća dolara, no unatoč tome ova su jaja još uvijek u prodaji.

ČITAJTE I:

Fokusirale se na djecu, zdravlje, privatnost... Odlukama šokirale fanove, no sličnih primjera ima i u Hrvatskoj!

Trajno je napustila glumu, a sad konačno otkrila zašto: 'Imala sam jake mučnine, shvatila sam da više ne mogu'

Moderna veza: Glazbenik na skijanju sa sadašnjom i bivšom

Linker
19. travanj 2024 20:10