Profimedia, Backgrid USA
Sretna vijest

Kći bivšeg američkog predsjednika i nekadašnje državne tajnice rodila još jedno dijete!

Još jedna sretna vijest buknula je društvenim mrežama - kći bivšeg američkog predsjednika Billa Clintona i nekadašnbje državne tajnice Hillary Clinton, jutros je rodila zdravog dječaka i time podebljala obitelj petim članom.

Još jedna sretna vijest buknula je društvenim mrežama - kći bivšeg američkog predsjednika Billa Clintona i nekadašnbje državne tajnice Hillary Clinton, jutros je rodila zdravog dječaka i time podebljala obitelj petim članom.

Chelsea Clinton (39), kći bivšeg američkog predsjednika Billa Clintona i nekadašnje državne tajnice SAD-a Hillary Clinton, po treći put je postala majka. Ona i suprug Marc Mezvinsky danas su dobili dječaka te su sretnu vijest odmah podijelili s fanovima na Twitteru.

"Jutros smo dočekali našeg sina, Jaspera Clintona Mezvinskog. Preplavljeni smo ljubavlju i zahvalnošću i ne možemo dočekati da ga upoznamo s njegovom sestrom i bratom", napisali su u objavi. Maleni će se pridružiti starijoj sestri Charlotte (4) i bratu Aidanu (3). Chelsea, koja je u braku s Marcom od 2010. godine, u siječnju je najavila trudnoću, kazavši kako su ona i Marc jako uzbuđeni zbog prinove.

"Marc i ja obožavamo gledati Charlotte kako se izvrsno snalazi u ulozi najstarije sestre i uzbuđeni smo što će i Aidan uskoro preuzeti ulogu velikog brata. Ne možemo dočekati novog člana naše obitelji", tada je rekla Chelsea, dodavši da su i baka i djed jednako uzbuđeni, ako ne i više.

Chelsea Clinton
'Colette' film screening, Arrivals, New York, USA - 13 Sep 2018, Image: 386650938, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Shutterstock Editorial
Profimedia, Shutterstock Editorial

Ova književnica i zamjenica predsjednice zaklade Clinton 2016. je u jednom intervjuu izjavila kako su Bill i Hillary snažno utjecali na nju u pogledu roditeljstva. "Kćer često častim pohvalama za najbanalnije stvari, kao što su vraćanje poklopca na kutiju za žitarice. Kažem joj: "Charlotte bravo, Hvala ti što si vratila poklopac na žitarice" i onda pomislim da sam ista kao moja majka", našalila se.

Chelsea je 2001. diplomirala na prestižnom sveučilištu Stanford te je kasnije završila studij međunarodnih odnosa na Oxfordu. Radila je u savjetničkoj tvrtki McKinsey, kao novinarka na kanalu NBC te također predaju na njujorškom sveučilištu Columbia.

Linker
06. svibanj 2024 17:52