Flynet - Splash News
Kao dvije prijateljice

Kći Mel B. je porasla i s mamom dijeli sličan modni izričaj

Kći Pheonix Chi Mel B. je dobila u kratkom braku s pratećim plesačem grupe Spice Girls, a djevojka je danas ista majka.

Kći Pheonix Chi Mel B. je dobila u kratkom braku s pratećim plesačem grupe Spice Girls, a djevojka je danas ista majka.

Poznati britanski magazin Hello! jučer je u Londonu proslavio 30. rođendan velikom zabavom na kojoj se okupila krema britanske showbiz scene.

Uz legendarnu Jackie Collins, koja je na zabavu stigla u haljini boje breskve, i pjevača Roda Stewarta, među slavnim licima isticale su se i dvije ljepotice, Mel B. i njezina kći Phoenix Chi Gulzar.

A post shared by Mel B (@officialmelb) on

Phoenix Chi je najstarija od troje djece bivše članice grupe Spice Girls, a Mel B. ju je dobila u kratkom braku s nizozemskim plesačem Jimmyjem Gulzarom u kojeg se zaljubila na vrhuncu svoje slave.

Zbog Jimmyja, slavna Mel B. nakratko je scensko ime promijenila u Mel G., no kako je brak potrajao manje od dvije godine, brzo se vratila na staro.

2007. godine Melanie je rodila djevojčicu Angel Iris, čiji je otac slavni glumac Eddie Murphy, a 2011. na svijet je stigla još jedna curica - Madison Brown, začeta u drugom braku britanske pjevačice s Stephenom Belafonteom, koji je trajao od 10 godina i neslavno završio.

19-godišnja Phoenix Chi i mama Mel B. danas su prave prijateljice, a zahvaljujući mladolikom izgledu 42-godišnje Mel B., na eventima izgledaju kao sestre.

Čini se da je, uz dobre gene, Phoenix Chi od mame je naslijedila i modni izričaj jer je na zabavi privlačila poglede u blještavoj srebrnoj minici koju je odjenula uz visoke sive čizme.

Splash

Mama Melanie odjenula je još kraću mini haljinu koju potpisuje dizajner Elie Madi, a iskombinirala ju je sa žarko žutim salonkama s vrtoglavo visokom potpeticom.

Poput tipične mame, Mel B. nije izdržala, a da se izlaskom sa svojom tinejdžerkom ne pohvali pred svima.

 Stars Arrive At The Hello Magazine 30th Birthday Celebration In London
<P>
Pictured: Phoenix Gulzar, Mel B
<B>Ref: SPL1694861  100518  </B><BR/>
Picture by: Flynet - Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Flynet - Splash News

Na Instagramu je objavila kolaž zajedničkih fotografija i napisala: "Kakva nevjerojatna noć, mislim da se nikad nisam tako nasmijala. Hvala, hvala Pheonix, ti si moj kamen, moje sve. To što smo provele kvalitetno vrijeme zajedno nema cijenu, znam da imaš 19 godina, ali još uvijek si mamina mala curica, hahahha".

Dok su poznata Spajsica i Pheonix Chi uživale u ludoj noći, na zabavi časopisa Hello, pojavile su se još jedne poznate mama i kći - 33-godišnja Tamara Ecclestone i njezina četverogodišnja kćerkica Sophia.

Splash

Linker
26. travanj 2024 08:40