Nije više mogla

Kći o Madonni: ‘Cijeli život je ‘control freak‘ zbog čega sam se odselila od kuće odmah nakon srednje škole‘

Između ostalog, Lourdes Leon se potužila kako ni ona ni njezina braća od pjevačice nikad nisu dobivali poklone jer je njihova slavna majka smatrala da će ih na taj način razmaziti.

Dok se svjetski mediji bave izobličenim licem nekadašnje pop ikone Madonne, ovih dana ne baš lijepim riječima o njoj je progovorila i najstarija kćer Lourdes Leon (25). Naravno, nije se osvrnula na majčin "novi" izgled, već je u razgovoru za američki magazin Interview odlučila progovoriti o njihovom odnosu.

Majku je optužila da je potpuni 'control freak', odnosno da cijeli život ima kontrolu nad njezinim životom i životom njezine braće zbog čega se Lourdes s 18 godina odselila od kuće i do danas se uspijeva sama uzdržavati novcem koji zarađuje kao model. Diplomirala je na Sveučilištu Michigan - školi za muziku, kazalište i ples, koje je polazila i njezina slavna mama.

Od tinejdžerskih godina bila je buntovnica koja je pušila travu, družila se s nepoćudnim društvom, a sve kako bi se othrvala čvrstim odgojnim okovima koje joj je mama nametala.

Naime, Lourdes tvrdi da nikada nije dobivala poklone, a pogotovo one skupe jer je Madonna smatrala da takav odgoj ne utječe dobro na djecu. Kada je odrasla, nije mogla posuđivati majčinu odjeću kao što to svi tinejdžeri čine jer ju je Madonna - držala pod ključem.

- Mislim da je gledala tu silnu razmaženu djecu bogatih i slavnih i nikako nije željela da i mi postanemo takvi - kazala je Lourdes koja smatra da je modeling za nju dobar izvor prihoda s kojim je financirala fakultet i samostalni život. Bar za sada. Mama ju naime, pokušava usmjeriti da konačno izabere branšu u kojoj bi se u potpunosti pronašla, jer smatra da joj modeling nikako ne može biti karijera po čemu bi voljela da ju pamte.

Lourdes, pak, obožava modu i dizajnira za vlastiti brend Material Girl te ne podliježe trendovima ni teroru beauty industrije, pa je tako na nedavni ultimativni modni happening Met Gala u New Yorku došla neobrijanih pazuha i nogu.

Rekla je još i da ima talent za muziku, da dobro pjeva, ali da nema nimalo strasti prema glazbenoj industriji možda i zbog toga što je odrasla okružena tim poslom. A tu je i pohvalila majku: - Shvaćam koliki je njezin glazbeni utjecaj, znam koliko naporno i vrijedno radi i koliko je sa svojom glazbom i stavovima bila ispred svog vremena.

Lourdes živi u Brooklynu s dečkom Jonathanom Pugliem, frizerom po profesiji koji radi u event industriji, drži se podalje od medija koliko god može, opsesivna je prema svojoj kosi, mrzi ljude na Tik Toku, puši marihuanu, voli kuhati i popiti pivu i unatoč svim nesuglasicama privržena je svojoj velikoj obitelji. Naime Madonna uz nju ima sina Rocca s redateljem Guyem Ritchijem te posvojenog sina Davida Bandu, kćer Mercy te blizankinje Estere i Stellu. A njezin tata, fitness trener i glumac Carlos Leone podario joj je danas šestogodišnju sestru Meeku.

Linker
25. travanj 2024 02:31