Tajanstvena kutijica

Keanu Reeves u akciji: Spreman za najvažniji iskorak u vezi, još samo da ona pristane?!

Najomiljeniji holivudski glumac ‘uhvaćen‘ je pri kupovini misterioznog dara u holivudskoj draguljarnici. Njegova draga, umjetnica Alexandra Grant, uskoro slavi rođendan stoga ima idealnu priliku postaviti joj pitanje svih pitanja...

Najomiljeniji holivudski glumac Keanu Reeves spreman je, pišu strani mediji, zaprositi svoju partnericu Alexandru Grant. Koliko se god trudio biti neprimjetan dok je u draguljarnici u Melrose Placeu u Hollywoodu, strpljivo čekao da mu prodavač donese misterioznu kutijicu s još tajanstvenijim sadržajem, pripadnici sedme sile ipak su ga "uhvatili" u delikatnom trenutku i možda mu upropastili iznenađenje.

Dočekao je kutijicu, platio i brzo je strpao u džep, a kad je izlazio iz otmjene trgovine, nekoliko paparazza mahnulo mu je i podignulo palac u znak podrške.

Stvar je u tome da njegova draga 4. travnja slavi 49. rođendan, stoga osam godina starija zvijezda akcijske franšize John Wick ima idealnu priliku postaviti "pitanje svih pitanja".

image

Keanu Reeves i Alexandra Grant u vezi su četiri godine

CLINT BREWER /WAGNER AZ/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Nema mu ravnog: Keanu Reeves je čak 70 posto svoje zarade od ‘Matrixa‘ donirao za istraživanje leukemije

Zajedno su već četiri godine, suvlasnici su izdavačke kuće X Artists' Books koja objavljuje njihove zajedničke radove (on piše poeziju a ona je zadužena za grafički dizajn) veza im je skladna i sretna u tolikoj mjeri da im mnogi njegovi kolege zavide, stoga bi se doista mogli zaručiti, piše Daily Mail.

Odabranica zvijezde filmske franšize "Matrix" rođena je u Ohiju, diplomirala je povijest i umjetnost na koledžu Swarthmore 1994. i od tada izlaže slike, statue, crteže, instalacije te popratni video materijal u galerijama diljem Amerike. Rijetko ih se viđa na holivudskom okupljalištima, kad se to ne može izbjeći, pojave se na crvenom tepihu i čim odrade što moraju, tiho nestanu. Otkako je s njom, glumac je sretniji no ikad prije, stoga ne čudi da mu sada cijeli Hollywood drži palčeve kako bi isprosio svoju dragu.

Linker
18. travanj 2024 17:13