Trolovi napadaju

Khloé na udaru zbog bebe: ‘Hoće li je zbilja roditi surogat-majka ili te Thompson opet varao?‘

Nakon što se saznalo da Kardashianka čeka drugo dijete (putem surogat majke) s bivšim partnerom i serijskim preljubnikom Tristanom Thompsonom, komentatori na društvenim mrežama nisu se mogli suzdržati od ismijavanja.

Zamršena obiteljska situacija Khloé Kardashian poslužila je kao savršena inspiracija za trolove na internetu, nakon što se saznalo da Kardashianka i njen sada već ponovno bivši dečko Tristan Thompson čekaju dijete. Ova 38-godišnja zvijezda reality showa potvrdila je za Daily Mail da je dijete začeto u studenom prošle godine, a rodit će ga surogat majka.

Dijete su Tristan i Khloé začeli u studenom, a samo mjesec dana kasnije Daily Mail je objavio vijest o parnici za dokaz očinstva između Thompsona i osobne trenerice iz Hustona Maralee Nichols. Tristanu je to treće dijete, s tri različite žene.

Ovo zamršeno obiteljsko stablo, a pogotovo činjenica da je Tristan nekoliko puta prevario Khloé, ona svejedno odlučila napraviti još jedno dijete s njim, inspiriralo je brojne duhovite internet komentatore. Mnogi su se prisjetili Jordyn Woods, bivše najbolje prijateljice Kylie Jenner, koja je izbačena iz Kardashian - Jenner klana nakon što ju je Tristan poljubio.

image

Tristan i Khloe imaju kćerkicu True

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Jordyn Woods se sigurno smije dok čita ovo. Khloé, svi smo znali da ona nikad nije bila problem, ali je i dalje izbačena", napisali su.

Čitajte i: Khloe Kardashian čeka drugo dijete s košarkašem koji ju je varao kad god je stigao

"Khloé Kardashian je rekla da joj je Jordyn Woods upropastila obitelj, kao da je Tristan ne sramoti svaka tri mjeseca", složio se drugi komentator.

Treći je kazao da Khloé zaslužuje sve što joj Tristan priredi, jer čekaju da se ispriča Jordyn.

Ostali su komentatori jednostavno zapanjeni da je Kardashianka uopće razmatrala mogućnost da ima drugo dijete s Tristanom, nakon njegovih opetovanih prevara. Neki se pitaju gdje joj je mozak, dok treći pak imaju određeno suosjećanje za ženu.

Čitajte i: Objavljene snimke trenutaka kad su Kardashianke otkrile da je Thompson prevario Khloe

"Je li žena stvarno surogat ili još jedna avantura koju su nazvali surogatom kako bi zaštitili Tristana", pita se jedna Tviterašica i zapravo ima pravo. Istu priču ponovili su i drugi komentatori - da je vjerojatno zbog sramote Khloé izmislila da čekaju dijete putem surogat majke, a zapravo je u pitanju još jedna Thompsonova ljubavnica.

Naime, to je njegov dugogodišnji obrazac ponašanja, dok je čekao dijete s bivšom djevojkom Jordan Craig, Tristan ju je prevario i prohodao s Khloé. Prvi Thompsonov sin Prince rođen je 2016., a kći koju je rodila Kardashian True rođena je 2018. Prošle zime s trenericom je dobio i treće dijete sina Thea.

Linker
16. travanj 2024 15:44