Kraj ljubavi

Kim i Kanye već mjesecima ne žive zajedno: Brak im je na rubu propasti i to su gotovo u potpunosti prihvatili

Poznati reper i reality zvijezda u posljednjih su nekoliko mjeseci u zahlađenim odnosima zbog sramotnih javnih istupa koje je Kanye West izvodio tijekom kampanje za predsjdnika SAD-a. Čini se da je šteta učinjena i da njihovom braku nema spasa.

Otkako se reper Kanye West kandidirao za predsjednika SAD-a i u jednom od govora iznio privatne stvari iz svoje obitelji, njegova supruga, reality zvijezda Kim Kardashian bila je tim potezom jako povrijeđena. Njegovi tantrumi poput onih u malog djeteta i sramotni javni istupi doveli su njihov brak do ruba. Kayneove emotivne i nagle epizode zapravo su posljedica bipolarnog poremećaja od kojeg pati već nekoliko godina.

Kako navode strani mediji, Kim živi u Los Angelesu sa njihovo četvero djece, dok Kanye vrijeme provodi na svom ranču u Wyomingu. Prihvatili su da je njihov brak uskoro gotov te ne planiraju u budućnosti živjeti zajedno. Odvojeno žive već nekoliko mjeseci i njihovi životi se ne isprepliću kao prije.

Već isplanirala razvod?

Ipak, oni pokušavaju uvjeriti sve da su u redu, iako neki izvori tvrde da je Kim već pripremila papire za razvod i da čeka pravi trenutak da napusti repera.

Nakon Kanyeovog ispada, on i Kim proveli su neko vrijeme na odmoru kako bi pokušali spasiti brak, no čini se da tu ima dubljih problema nego što su mislili.

"Kim je isplanirala cijeli razvod, ali čeka Kanyea da dođe k sebi nakon posljednje ‘epizode‘", rekao je izvor za strane medije. U braku su dobili kćerke North i Chicago te sinove Saint i Psalma. Sada su oboje fokusirani na svoje ciljeve i ne provode mnogo vremena zajedno.

"Kim čvrsto vjeruje da može napraviti promjenu što se tiče reforme zatvora. To je njezina strast. Obitelj je jako ponosna na nju", rekao je izvor. Kim je, naime, nedavno lobirala kod američkog predsjednika Donalda Trumpa da ublaži kaznu Brandonu Bernardu koji je 2000. kao tinejdžer osuđen za ubojstvo, no vlada ga je ipak pogubila.

Kanye se pak nema namjeru vratiti u Los Angeles, što Kim itekako odgovara, a s djecom reper komunicira preko video poziva i telefona.

Linker
19. travanj 2024 16:02