Profimedia, Mega Agency
Stigla je

Kim Kardashian i Kanye West postali roditelji treći put: 'Neizmjerno smo zahvalni surogat majci'

Reality zvijezda s oduševljenjem je potvrdila vijesti da njihova obitelj sada broji pet članova - stigla je još jedna djevojčica u obitelj Kardashian West.

Reality zvijezda Kim Kardashian West i njezin suprug, reper Kanye West postali su treći put roditelji u ponedjeljak, a sretne vijesti potvrdila je najpopularnija sestra Kardashian.

- Kanye i ja smo presretni što možemo objaviti da je rođena naša zdrava i lijepa djevojčica. Neizmjerno smo zahvalni surogat majci koja je omogućila da se naši snovi ostvare i dala nam najbolji dar te divnim doktorima i medicinskim sestrama na njihovoj brizi. North i Saint su posebno sretni što su dobili sestricu – poručila je Kim Kardashian West na svojoj stranici.

Par se vjenčao u svibnju 2014. u Italiji, kći North dobili su godinu ranije u lipnju, dok im je sinčić West stigao u prosincu 2015. godine. Reality zvijezda nikada nije skrivala probleme s kojima se suočavala u trudnoći i činjenicu da su joj doktori nakon što je rodila Sainta i nakon neuspješne operacije maternice rekli kako više neće moći ostati trudna. Već je tada govorila da su ona i Kanye počeli razmišljati o drugim opcijama, da bi u lipnju prošle godine neimenovani izvor potvrdio za magazin People da je par pronašao surogat majku. Kim je vijesti potvrdila tek u rujnu, a mjesec kasnije i da očekuje curicu.

- Svatko tko misli da je to lakši način je u potpunosti u krivu. Mislim da je mnogo teže jer uopće nemaš kontorlu. Naravno, odabereš nekoga kome možeš vjerovati i s kim se povežeš, ali svejedno mi je teško jer sam prvo dvoje djece ja nosila. Ovo je potpuno drugačije iskustvo i sretna sam što imam mogućnost uz pomoć surogat majke dobiti još jedno dijete - izjavila je Kim u studenome prošle godine.

Par je navodno na uređenje sobe za novorođenu kćer i kupovinu dječjih sitnica, doduše luksuznih, potrošio više od 500 milijuna dolara, a ime, oko kojeg će im pomoći četverogodišnja North, još uvijek nisu otkrili.

AG_171565 -  - Calabasas, CA - Kim Kardashian is spotted leaving Shirin with Kanye West. The mother of two walks with her daughter, North, and son, Saint. Kim is wearing sweatpants and a tee paired with an oversized puffer jacket and sneakers. Nori is wearing a green Calabasas ensemble and her hair worn in space buns. Saint looks adorable wearing all camo. Both of the kids are wearing Yeezy sneakers while Kim sports Vans. Kourtney Kardashian and her daughter Penelope leave dinner together. The mother daughter duo look cool both wearing black pants, Yeezy sneakers, and leather moto jackets.

Pictured: Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Kanye West
 19 FEBRUARY 2017, Image: 321514821, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Kim Kardashian sa sinom

Nori North West steals the spotlight at Icecream museum in downtown LA may 11, 2017 /X17online.com
LA-Jul-Daddy/X17online.com
Kim Kardashian i North West - mama i kći u slatkom izlasku

Linker
19. travanj 2024 11:04