Profimedia, AKM-GSI
Slavne mama i kći

Kim Kardashian poput Jackie Kennedy na prvoj naslovnici sa kćerkicom North

Za svoju se prvu naslovnicu u društvu 4-godišnje kćeri Kim Kardashian West preobrazila u američku majku čiji je svaki pokret također izazivao zanimanje cijelog svijeta – bivšu prvu damu Jackie Kennedy Onassis. Naslovnica 'Interview magazine-a' izazvala je polarizirana mišljenja, no u kratkom je roku toliko ljudi htjelo vidjeti fotografije i pročitati intervju da se stranici online izdanja tog magazina nije moglo pristupiti.

Kim Kardashian West (36) i njezina obitelj svoje dane žive pred kamerama već 10 godina, a poduzetnica - čije je prošlogodišnje bogatstvo magazin Forbes procijenio na 45 milijuna dolara - se na malim ekranima već udala i rastala te ponovno stupila u brak s reperom Kanyeom Westom (40) i rodila dvoje djece: 4-godišnju North i 20-mjesečnog Sainta.

Američkoj novinarki Janet Mock otkrila je kako se djevojčicu trudi držati podalje od kamera, dok je na njezinom Instagramu i Snapchat upravo ona glavna zvijezda. "Kad smo vani i netko zazove North po imenu, tad imam osjećaj nelagode. Ona živi tako normalan život doma." rekla je vlasnica brenda KKW Beauty. A dane kad ne snima TV serijal "Keeping Up With The Kardashians" 36- godišnjakinja provodi sa svojom obitelji - ustaje u 6 ujutro kako bi doručkovala sa suprugom i djecom, odlazi na posao te odvozi sina na satove u glazbenu školu, a kći na jahanje.

Otkrila je i kako je svjesna da odgaja djevojčicu miješane rase i izazove koji se pojavljuju pred njom. "Opsjednuta je svojom kovrčavom kosom i kad vidi nekoga s kovrčama, zatrči se do njih i oduševljeno ispituje - ti imaš kosu kao ja? Razgovaramo o tome i s nećakinjom Penelope, jer ona i North izgledaju različito, a najbolje su prijateljice i stalno su zajedno. Moramo odgajati djecu da budu svjesna pitanja vezanih uz rasu. Mislim da je to jedino što kao roditelj možeš napraviti. Što se više razgovara o određenim temama, one više nisu tabu. Djeca su jako otvorena. Ona govore sve. Pa ako ih obrazuješ na ispravan način, imaju znanje i osjećaju se samopouzdano”. otvoreno je o odgoju djece u intervjuu govorila Kim Kardashian West.

A North West je zaista prava zvijezda u nastajanju. 4-godišnjakinja je dala svoj prvi intervju, a umjesto novinarke, pitanja su joj postavljali manekenka Kaia Gerber, glumica Millie Bobbie Brown te umjetnik Andyja Warhola. Na pitanje američkog slikara koja joj je najdraža boja odgovorila je duga, dok je mladoj glumici otkrila da joj je majka najbolja prijateljica. Manekenka je od malene saznala da ju obitelj zove Bubs te da na pizzi obožava sir. Majku i kći odjevene u stilu 60-ih fotografirao je Steven Klein, a uspoređivanje kraljice društvenih mreža i stilske ikone "Jackie O" razljutilo je mnoge obožavatelje obitelji Kennedy.

Linker
19. travanj 2024 16:24