Profimedia, Bauer Griffin
LUKSUZNO VJENČANJE

Kim Kardashian West: Nikad viđene fotografije za 3. godišnjicu braka

Prošle su tri godine od luksuznog talijanskog vjenčanja Kim Kardashian West i Kanyea Westa pa se reality zvijezda prisjetila tog dana objavom nikad viđenih fotografija.

- Ne mogu vjerovati da su prošle tri godine – napisala je Kim Kardashian West objavljujući svojim obožavateljima na svojoj aplikaciji i službenoj stranici da obilježava godišnjicu braka s reperom Kanyeom Westom. Njih dvoje su prije tri godine uplovili u bračnu luku: svadbeno slavlje započelo je u Parizu intimnom večerom, ali luksuzna ceremonija je održana na krovu utvrde Forte di Belvedere iz 16. stoljeća s pogledom na talijanski grad Firencu.

Profimedia, Bauer Griffin

Tada je u fokusu bila njezina haljina: reality zvijezda je odabrala čipkastu kreaciju s nevjerojatno velikim velom, a za dizajn je bio zadužen Riccardo Tisci, tadašnji kreativni direktor kuće Givenchy. Tri godine nakon luksuznog vjenčanja Kim je objavila nikad viđene fotografije s isprobavanja vjenčanice i otkrila da je na vjenčanju i malena North West nosila bijelo. Tada 11-mjesečna kći Kanyea i Kim također je odjenula kreaciju po mjeri za koju je bio zadužen isti dizajner.

www.kimkardashianwest.com

Par je u prosincu 2015. godine dobio i sina kojeg su nazvali Saint, a osim problema s njezinom drugom trudnoćom, o kojima su otvoreno govorili, Kim i Kanye prošli su i kroz iznimno teško razdoblje krajem prošle godine. U listopadu je Kim bila žrtva oružane pljačke u Parizu u kojoj je ostala bez nakita vrijednog nekoliko milijuna, a u studenome je Kanye završio u bolnici nakon živčanog sloma i otkazivanja turneje „Saint Pablo“. Njihov brak itekako je bio na kušnji te su ih pratili medijski napisi kako su pred razvodom, ali čini se da Kim vjeruje u njihovu ljubav s obzirom da je na Twitteru napisala da je pred njima još cijeli život.

Linker
16. travanj 2024 22:25