Getty Images for MTV
NOVI PROJEKT

Klan Kardashian-Jenner na prekretnici: Može li ambiciozna Kylie ugroziti ostatak obitelji?

Nakon brojnih uspona i još češćih padova, obitelj Kardashian-Jenner nalazi se na prekretnici, a čini se da se svi uzdaju u najmlađu, ali vrlo ambicioznu Kylie Jenner, koja iza sebe ima brojne uspješne projekte.

Reality show koji ih je proslavio sada je na "klimavim" nogama: "Keeping Up with the Kardashians" ima sve slabiju gledanost koju nije spasila ni epizoda koja je popratila oružanu pljačku Kim Kardashian u Parizu. Osim toga, Kim, Khloe i Kourtney Kardashian sve su manje prisutne u medijima, a nakon debakla s novom kampanjom za Pepsi i Kendall Jenner se u potpunosti se povukla iz javnosti dok se "stvari malo ne smire". Ipak, najmlađa članica klana Kardashian-Jenner ne staje i "gura" dalje - samo je pitanje hoće li sa sobom povući i ostatak obitelji.

Televizijska kuća E! potvrdila je da će Kylie Jenner dobiti svoj reality show "Life of Kylie" koji će pratiti njezin jedinstven život kao poduzetnice, modne dizajnerice, televizijske zvijezde, stilske ikone i osnivačice kozmetičkog brenda Kylie Cosmetics. Jenner će, između ostalog, imati i producentsku ulogu u stvaranju showa.

Happy Monday

Objavu dijeli Kylie (@kyliejenner)

Iako se o novom serijalu govori mjesecima, obožavatelji reality showa "Keeping Up with the Kardashians"mogli bi imati podijeljene osjećaje oko novosti jer bi to moglo značiti gašenje njihove omiljene emisije. Naime, gledanost obiteljskog realityja, koji je sada u svojoj 13. sezoni, već godinama pada, a nisu ga spasile ni epizode fokusirane na oružanu pljačku Kim Kardashian u Parizu niti one koje su pratile to traumatično iskustvo.

NEW YORK, NY - SEPTEMBER 14:  (EXCLUSIVE COVERAGE)Apple Store Soho Presents Meet The Developers: Kim Kardashian, Khloe Kardashian,  Kendall Jenner, Kylie Jenner and Kourtney Kardashianat attends the Apple Store Soho on September 14, 2015 in New York City.  (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images)
Getty Images
Kim Kardashian, Khloe Kardashian, Kendall Jenner, Kylie Jenner i Kourtney Kardashian

Televizijska kuća E! nije otkrila znači li novi show da će Kylie zauvijek napustiti reality koji je proslavio cijelu njezinu obitelj. Velike su šanse da će raditi oboje: njezine sestre Kourtney, Khloe i Kim su bile zvijezde brojnih spinoff serijala posljednjih godina, ali su se uvijek vraćale "Keeping Up with the Kardashians". Ali ako najmlađa članica obitelj Kardashian-Jenner ipak odluči otići, mogla bi sa sobom povesti i milijune obožavatelja, koje originalni serijal treba ako želi doživjeti novu sezonu.

too busy making magic with @sashasamsonova

Objavu dijeli Kylie (@kyliejenner)

Linker
14. travanj 2024 21:59