Instagram
Izlazak udvoje

Klinci kod kuće, oni u grad: Anja Alavanja se pohvalila gdje ju je izveo suprug

Voditeljica emisije ‘Zdravlje na kvadrat’ koja se prikazuje na Novoj TV,  Anja Alavanja Romac, i njezin suprug Željko, ukrali su večer za sebe

Dramski triptih autora Mate Matišića naslova 'Ljudi od voska' privukla je večeras poznate supružnike u Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu. I dok su svoje mališane, dvojicu sinova, ostavili u sigurnim rukama, otišli su se malo 'kulturno uzdizati'. Anja je prije početka predstave bila toliko uzbuđena, da se odmah fotografirala s izabranikom svog srca i potom nekoliko fotografija objavila na svom Instagram profilu.

Pokraj fotografija, Anja je napisala: 'Kad nakon godina dječjih predstava, odete i na jednu za odrasle, to se mora zabilježiti. Na dejtu imamo dejt s kulturom', te stavila hashtagove: #hnk #ljudiodvoska #theater #nightout #meandmyhubby #date.

Anja i Željko imaju dvoje zajedničke djece, Jakova koji će u siječnju napuniti šest godina, te dvogodišnjeg Ivora. Zalažu se za prirodno roditeljstvo i djecu gotovo posvuda vode sa sobom, tako da su trenuci kad su sami, udvoje, vrlo rijetki.

Linker
12. travanj 2024 20:11