Profimedia, DDP
jabuka uz stablo...

Koje zelenoplave oči! Nevjerojatna sličnost poznate mame i sina

U seriji 'The Royals' u kojoj Elizabeth glumi britansku kraljicu, njezin sin Damian pojavio se u ulozi princa Hansela von Liechtensteina. Majka i sin trenutno se nalaze u Njemačkoj gdje su došli proslaviti rođendan slavne čokolade.

Britanska glumica i poduzetnica Elizabeth Hurley u 54. godini života izgleda fantastično, a dobre je gene od mame naslijedio i njezin sin jedinac, Damian Charles Hurley.

Slavna majka sa 16-godišnjim sinom u Njemačku je stigla zbog proslave 50. rođendana čokolade Kinder na kojoj je ponosno pozirala uz mladića koji joj neobično nalikuje.

Damian, kojeg je Hurley dobila u vezi s biznismenom Steveom Bingom, od majke je naslijedio očaravajuće zelenoplave oči, oblik obrva i lica te vitku figuru, a čini se da mama i sin dobro poznati u Velikoj Britaniji, posjećuju istog frizera.

Elizabeth Hurley and son Damian Hurley
Kinder chocolate 50th anniversary, Heide Park Resort, Soltau, Germany - 14 Oct 2018, Image: 391116237, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

Naime, u posljednjih nekoliko godina, Damian pušta kosu koja je već prešla duljinu ramena, a mnogi su zamijetili kako prirodno smeđu boju rado osvježava plavim pramenovima, baš poput mame.

Uz sina, koji radi kao model i glumac, a koji je na zabavu stigao odjeven u crne hlače i blejzer cvjetnog uzorka, Elizabeth je blistala u žarko ružičastoj haljini i salonkama iste boje.

Linker
24. travanj 2024 17:11