GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
Ponovno je sretna

Konačno tračak nade: Nakon brojnih tragedija Jesse J sretna s novima partnerom

Odabranik britanske kantautorice je Chanan Colman, igrač izraelskog košarkaškog kluba ‘Hapoel Haifa‘: poslije romantičnog izleta na privatni otok Richarda Bransona, odvela ga je na veganski ručak u Los Angelesu koji mu je, očito, prijao

Odabranik britanske kantautorice je Chanan Colman, igrač izraelskog košarkaškog kluba ‘Hapoel Haifa‘: poslije romantičnog izleta na privatni otok Richarda Bransona, odvela ga je na veganski ručak u Los Angelesu koji mu je, očito, prijao

Britanska kantautorica Jessie J ponovno je sretna. Smiješi se, opuštena je, ostavlja dojam žene kojoj se nakon iznimno teškog životnog razdoblja sve posložilo u životu. Razlog koji ju je pokrenuo u pozitivnom pravcu ne može biti bolji: autorica hitova "Do It Like a Dude" i "Wild" potvrdila je vezu s američkim košarkašem Chananom Colmanom. Njihovi poljupci i maženje tijekom izlaska u Los Angelesu potvrđuju nagađanja da se u njezinom intimnom životu događa nešto lijepo. Viđeni su dok su čekali svoju narudžbu u trgovini "Besties Vegan Paradise" u losangeleškoj četvrti Silverlake u (tamo se mogu naručiti i jela za van), a kantautorica i veganska aktivistkinja svom dečku vjerojatno je htjela otkriti omiljene gastronomske gušte. Pritom nije izdržala a da ga ne poljubi premda je nosila masku, piše Daily Mail. Njemu to nije smetalo: mazili su se i ljubili čekajući da im osoblje veganskog dućana donese naručenu hranu. Bilo im jasno da ih svi vide i da su fotografije njihovih poljubaca tek pitanje vremena ali nisu marili, pa se taj izlazak tumači kao službena potvrda veze.

image

Jessie J ima novog partnera, sportaša Chanana Colmana

PLANET/PROFIMEDIA

S igračem izraelskog kluba "Hapoel Haifa" prošlog mjeseca bila je na romantičnom izletu na privatnom otoku Necker čiji je vlasnik britanski milijarder Richard Branson. Objavila je zajedničku fotografiju sa šetnje plažom, a od tada počinju nagađanja da je pjevačica u novoj vezi. Ljubav je najbolji lijek za bol zbog gubitka bebe u prvom tromjesečju trudnoće potkraj prošle godine i najljepši mogući dokaz da se ne prepušta tugovanju.

Čitajte i: Još se nije oporavila od gubitka bebe, a britanska glazbenica već je doživjela novi udarac

Ljubavni promašaji

Prije nego što ju je osvojio markantan košarkaš s karijerom u europskim klubovima, bila je u vezi s plesačem Maxom Phamom. Razišli su se u listopadu prošle godine nakon sedam mjeseci. Nedugo nakon što je plesač otišao, kantautorica je objavila da će postati samohrana mama, a onda je uslijedila tužna vijest o spontanom pobačaju.

Čitajte i: Jessie J slomila se pred publikom samo dan nakon što je doznala da je izgubila bebu

Prije nego li je upoznala prevrtljivog Maxa Phama, pop zvijezda dugo je izlazila s holivudskim glumcem Channingom Tatumom: prekidali su i mirili se sve dok prošle godine nisu zaključili da nisu jedno za drugo. Taj raskid ju je jako povrijedio jer se nadala da će je glumac zaprositi: međutim, nije bio spreman podići njihovu vezu na novu razinu niti bilo što promijeniti u svom životu kako bi mogli funkcionirati zajedno. Možda je slavom neopterećen sportaš koji voli maženje i zacijelo je spreman zbog nje postati vegan, onaj pravi?

Linker
28. travanj 2024 00:43