POVRATAK NA BINU

Koncert Danijele Martinović u Zagrebu nakon dvije godine: Slijedi božićno iznenađenje za najvjernije obožavatelje

Ova srijeda u Zagrebu rezervirana je za odličan provod uz Danijelu Martinović, a publika će, osim u Danijelinom nastupu, moći uživati i u vrhunskom gastronomskom doživljaju.

Iako se čini da je društveni život metropole utihnuo uslijed pandemije, organizirati koncert u skladu s postojećim epidemiološkim mjerama ipak je moguće. Zagreb se zaželio glazbe i vesele atmosfere, a želju će ispuniti uvijek dobro raspoložena i publici draga Danijela Martinović (50).

Simpatična Splićanka, nakon dvije godine, koliko je prošlo od njezinog velikog koncerta u Lisinskom, ove srijede, 15. prosinca, nastupit će u klubu Mint, u sklopu adventskih dana, gdje će publika, osim u Danijelinom nastupu, moći uživati i u vrhunskom gastronomskom doživljaju.

image

Danijela Martinović

PRESS

Čitajte i: Ekskluzivno za Gloriju! Intervju Danijele Martinović: 'Moj novi početak u pedesetoj'

Ljubav između Danijele i zagrebačke publike traje već tri desetljeća, jer dobar provod s Danijelom uvijek je zagarantiran.

Čitajte i: Danijela Martinović o navici koja joj je promijenila život: ‘Više nisam umorna, puna sam energije i spremna na sve‘

Mint, trenutno najpopularniji klub u Zagrebu, za koji se traži ulaznica više, svake srijede tijekom prosinca u sklopu adventskih dana zagrebačkoj publici priređuje posebne večeri uz nastupe najpoznatijih izvođača. Karte za Danijelin nastup mogu se nabaviti putem sustava Entrio.

image

Danijela Martinović

PRESS

Čitajte i: Cijela priča Danijele Martinović: 'Najgore i najopasnije je ostati u vezi zbog straha ili obveze...'

Linker
16. travanj 2024 16:50