KAO JAJE JAJETU

Kopija Nikoline Ristović: Kći iz prvog braka Hana Cigoj sve je sličnija mami, uživa u Škotskoj

Hana Cigoj mlada je djevojka koja živi i studira u Edinburghu, a ako je suditi po društvenim mrežama, ima dečka, obožava putovanja i voli eksperimentirati u modi.

Televizijska voditeljica, dizajnerica i kostimografkinja Nikolina Pišek često otvoreno govori o odnosu sa svojim kćerima, starijom Hanom Leonardom i malenom Unom Sofijom. Nikolina je Hanu dobila s bivšim dečkom, novinarom i urednikom Markom Cigojem, a danas dvadesettrogodišnja mlada žena uživa i studira medicinu u gradu Edinburghu u Škotskoj. Nikolina ju je rodila vrlo mlada, sa 21 godinu, a s kćeri je jako bliska. Može se primijetiti kako Nikolinina kći, što je starija, to sve više liči na slavnu majku, a ona joj je prenijela i istančan ukus za modu.

Također je ljubiteljica nekonvencionalnih komada, na prvu nespojivih detalja, naime odlično ih slaže u svoje razigrane modne kombinacije. Instagram Hane Cigoj prava je razglednica s raznih putovanja, nerijetko objavljuje i fotografije iz Splita i Zagreba. U posljednjih godinu dana posjetila je Sjedinjene Američke Države, zatim Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu te Grčku, Sejšele i Italiju. Ako je suditi po društvenim mrežama, u sretnoj je i dugoj vezi.

Čitajte i: Mučna borba Nikoline Pišek nakon trovanja plinom: ‘Prva runda je dobivena, a sada traje druga‘

Mlađa kći Una Sofija, koju je Nikolina dobila u braku s povjesničarem umjetnosti Vidojem Ristovićem, s mamom je prije nekoliko mjeseci za dlaku izbjegle smrt, kada su se u zagrebačkom stanu otrovale ugljičnim monoksidom. Pronašli su ih bez svijesti. Naime, nazvala je supruga i ispričala mu kako se čudno osjeća te da kći povraća misleći da su nešto krivo pojele.

image
Nikolina Pišek s Unom Sofijom
VEDRAN PETEH

Čitajte i: Nikolina Ristović i njezina kći za dlaku izbjegle smrt: ‘Da nije bilo njega, danas ne bismo bile tu‘

image
Nikolina Pišek sa suprugom.
RANKO SUVAR/CROPIX

Kasnije mu se više nije javljala na pozive stoga je Vidoje pozvao susjede da provale u stan. O sreći u nesreći, Nikolina je ekskluzivno govorila za Gloriju, prisjetivši se možda i najgoreg trenutka u svojem životu.

image
Nikolina Pišek s kćeri Hanom.
ANDRIJA LUCIC/CROPIX
Linker
31. ožujak 2024 23:54