Getty Images
Obitelj na okupu

Kraj problema: Pjevačica i nogometaš slave Božić daleko od doma, ali zajedno

Kolumbijka i Španjolac skrasili su se u Barceloni, a ove su blagdane odlučili provesti 'preko bare'. Jedan od najljepših dana u godini proveli su s klincima na utakmici NBA lige.

Bez obzira na to što nisu kod kuće, blagdani za kantautoricu Shakiru (40) i nogometaša Gerarda Piquéa (30) nikad nisu bili ljepši. Božić su proveli sa svojim sinovima - četverogodišnjim Milanom i dvogodišnjim Sashom, koji nisu mogli sakriti oduševljenje košarkaškom utakmicom. Obitelj je, naime, sjedila su uz rub terena na utakmici New York Knicksa i Philadelphia 76ersa, u njujorškom sportskom centru Madison Square Garden, pa su izbliza mogli pratiti svaku akciju. Veseli dječaci bili su jednako odjeveni, a kad su postali nemirni, roditelji su ih umirili slasnim zalogajima - hot dogovima. Na utakmici se pojavio i komičar Chris Rock s obitelji, koji je sjedio odmah do obitelji Pique te glumci Meg Ryan i Ansel Elgort.

NEW YORK, NY - DECEMBER 25:  Milan Pique Mebarak, Shakira, Sasha Pique Mebarak and Gerard Pique attend the New York Knicks Vs Philadelphia 76ers game at Madison Square Garden on December 25, 2017 in New York City.  (Photo by James Devaney/Getty Images)
Getty Images

Shakira and Gerard Pique and their kids Milan Pique Mebarak and Sasha Pique Mebarak walk past a pretty Christmas tree at the airport in New York
<P>
Pictured: Shakira and Gerard Pique, Milan Pique Mebarak and Sasha Pique Mebarak
<B>Ref: SPL1640267  241217  </B><BR/>
Picture by: JAckson Lee/Splash<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
JAckson Lee/Splash
Obitelj blagdane provodi u New Yorku

S lica kolumbijske pjevačice, koja je nedavno morala odgoditi turneju zbog oštećenja glasnica, cijelo vrijeme nije silazio osmijeh. Pjevačica se putem Instagrama zahvalila svojim fanovima na podršci tijekom teških nekoliko mjeseci. "Želim sretne blagdane najboljim fanovima kojima se bilo koji glazbenik može nadati. Zahvaljujem na vašoj podršci tijekom ove godine - ljubav koju ste mi pokazali proteklih nekoliko mjeseci bila je moja stijena. U idućih nekoliko dana imat ću više podataka o turneji koje ću moći podijeliti s vama. Do tad, šaljem ljubav i mir vama i vašim obiteljima. Sretan Božić!" napisala je Shakira. Uz to što je imala problema sa zdravljem, zbog čega je svakodnevno trebala medicinsku pomoć, svjetski mediji raspisali su se kako i njezina veza s 10 godina mlađim sportašem prolazi kroz turbulentno razdoblje.

A post shared by Shakira (@shakira) on

Linker
25. travanj 2024 10:16