što čeka Harryja

Kraljevski insajder tvrdi da će Charlesov prvi potez na prijestolju biti baš ironičan: ‘Harry će ostati u nemilosti‘

Kraljevski biograf smatra da će Charles svojim unucima Archieju i Lilibet dati titule, a u isto vrijeme sa sinom nije u dobrim odnosima.

Djeca princa Harryja mogla bi, unatoč očekivanjima, dobiti titule kad njihov djed Charles sjedne na prijestolje, tvrdi kraljevski biograf.

Andrew Morton vjeruje da će trogodišnji Archie i jednogodišnja Lilibet postati princ i princeza kad Charles postane poglavar. Naime, Williamov i Harryjev otac imat će mogućnost koju sad ima kraljica Elizabeta da dijeli titule, ističe autor knjige The Diana: Her Own Story. Morton je uvjeren da Charles svoju unučad neće ostaviti bez titula, piše The Express.

Ironično je da će tada Harry, Charlesov sin, ostati izvan obitelji.

Odnosi između braće, Williama i Harryja, zategnuti su otkako je mlađi sa suprugom Meghan Markle odlučio napustiti kraljevsku obitelj i preseliti se u Ameriku. S bakom Elizabetom Harry je unatoč svemu ostao blizak. Ako ne popravi odnose s bratom i ocem do smrti kraljice, Harry bi mogao zauvijek izgubiti vezi s obitelji, ističe Morton.

"Ironično je da će Charles, kad dođe na prijestolje, dati titulu princeze Lilibet, a princa Archieju. Harry će ostati u nemilosti, a njegova djeca nosit će titule", ističe Morton.

Iako sad ima direktnu vezu do vladarice, ako se ne pomiri s ocem, Harry će možda iskusiti tretman koji imaju pučani.

"Za razliku od sad kad ne mora čekati svoj red da vidi monarhinju, kad Charles dođe na prijestolje, možda će morati", zaključio je Morton.

Linker
24. travanj 2024 07:22