Profimedia, INSTAR Images
sliče kao jaje jajetu

Kratke hlače zbog kojih se gledalo u djevojku Antonija Banderasa i njezinu sestru Barbaru

Zgrada Ice Palace Film studija u Miamiju poprište je modnih zbivanja ovih dana. Ondje se odvija Tjedan mode koji pohode i brojna poznata lica, a među njima su se na reviji brenda Glory Ang pojavili i glumac Antonio Banderas te njegova djevojka i njezina sestra.

Dok je holivudski šarmer Antonio Banderas (58) u svibnju na Filmskom festivalu u Cannesu promovirao svoj novi film, njegova djevojka Nicole Kimpel (38) viđena je na kratkom odmoru u Francuskoj. No, dosta je bilo razdvojenosti - par je na produženom vikendu, spojili su ugodno s korisnim u Miamiju.

Sva je pozornost tijekom Tjedna mode u Miamiju bila usmjerena upravo na Nicole Kimpel i njezinu sestru Barbaru - na reviji kolumbijskog brenda Glory Ang pojavile su se u kratkim hlačicama koje su kombinirale uz elegantne gornje dijelove stajlinga i elegantne salonke te su izgledale vrlo atraktivno i k tome sofisticirano. Sestre su doista fizički vrlo slične, visoke i vitke, čak nose i iste frizure i istu boju kose, a slično su se i našminkale. Tko ih ne poznaje dobro, lako bi ih zamijenio!

Tijekom revije zavodnik španjolske krvi sjedio je u prvom redu publike, ponosno između njih dvije, a pokazao je i poprilično zanimanje za modni spektakl.

, Miami, FL - 20190601 Antonio Banderas attends Glory Ang Runway Show during Miami Fashion Week 2019.

-PICTURED: Barbara Kempel, Antonio Banderas, Nicole Kimpel
-, Image: 441562688, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

I Banderas se zanimljivo odjenuo - nosio je crnu majicu i svijetlo plavi sako, hlače boje pijeska i glažnjače u boji devine dlake, a na odlasku svoju dragu nije ispuštao iz ruke.

Nicole Kimpel and Antonio Banderas
Glory Ang Show, Runway, Miami Fashion Week, USA - 01 Jun 2019, Image: 441508867, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

Nizozemska financijska savjetnica svog 20 godina starijeg izabranika srca osvojila je nedugo nakon što se 2014. godine rastao od bivše supruge Melanie Griffith i od tada su nerazdvojni.

Linker
19. travanj 2024 00:36