Čvrsta veza

Kris Jenner i posebna čestitka: Poznata mama pokazala od koga su kćeri naslijedile figuru

Centralna figura Kardashian-Jenner klana, 66-godišnja Kris, majka šestero djece, posljednjom je objavom pokazala kako se u mladosti itekako znala dobro zabavljati i to sve s jednom posebnom osobom.

Najpoznatija mama najpoznatijih sestara na svijetu - Kris Jenner, čvrstom rukom vodi obiteljski Kardashian-Jenner klan. Svojim je odgojnim metodama, uplitanjem u živote kćeri i glasnim izricanjem onoga što misli, mnogima postala nesimpatična ili pak simpatična, ali ne može se osporiti da je "momster" Kris neizostavna figura te živopisne obitelji.

No, da se njen život ne vrti samo oko njeno šestero djece, pokazala je na svom Instagramu kroz dirljivu čestitku za 65. rođendan svojoj prijateljici Faye Resnick.

"Sretan rođendan ljepotice Fay! Moja partnerica u svemu! Kakve smo nevjerojatnih nekoliko desetljeća proživjele zajedno", napisala je na početku čestitke Kris, no ono što je posebno su fotografije koje je odabrala. Osim što pokazuju i nedavna vremena, Kris se pohvalila i fotkama iz njihove mladosti - kada su dvije prijateljice bile iznimno mlade.

Čitajte i: Neprepoznatljiva: Kim Kardashian u novoj kampanji za skims neodoljivo podsjeća na Lepu Brenu

Da su se dobro zabavljale vidljivo je iz fotografija snimljenih na ljetovanju, putovanjima, zabavama. Na jednoj Kris pozira u zebrastom bikiniju, dok grli svoju prijateljicu koja je odjevena u ogrtač. Dvije mlade žene nasmijane su i vesele, no ono što posebno plijeni pozornost je zavidna linija mame Kris. Iz samo jedne fotografije vidljivo je od koga su sestre Kardashian i Jenner naslijedile dobru liniju.

"Ti si najdivnija najbolja prijateljica, majka, sestra, teta, društvo za putovanja, terapeut i znaš napraviti najbolje margarite na svijetu. Tako si odana, draga, pametna, zabavna, velika si potpora i velikodušna osoba, predivna iznutra i izvana te imaš tako dobar smisao za biznis. Više sam nego blagoslovljena što te imam u životu. Hvala ti na tvom divnom prijateljstvu, volim te", napisala je Kris Jenner u čestitki.

Mnoge slavne prijateljice, kao i kćeri Kris Jenner pridružile su se čestitkama u komentarima.

Linker
23. travanj 2024 16:32