Uvijek isti razgovori

Lana Gojak i modni savjetnik nono: ‘Gdje ćeš takva, ako nemaš, dam ti ja novce‘

Glumica koja je nedavno proslavila 37. rođendan i to u rodnoj Istri, sada se prisjetila simpatičnog razgovora koji svaki put vodi s djedom kojem baš nisu jasni moderni trendovi.

Tko nije vodio takve razgovore s djedovima i bakama? Na bezbrižne dane pune smijeha podsjetila nas je glumica Lana Gojak. Ona je minijaturnim dijalogom ispisanim na istarskom dijalektu opisala kakve razgovore vodi sa svojim djedom, odnosno nonom, već 20 godina.

"Kamo greš tako sprekidana? Ča te ni sram takova hoditi po svitu? Ko nimaš, ću ti ja dat šoldi da si kupiš normalne brgeše!", napisala je glumica, referirajući se na svoje poderane, spkrekidane, traperice. Nonu zanima zar je nije sram takva hodati uokolo, te joj velikodušno nudi novac da si kupi normalne hlače.

"Ma takva je moda, nono!", odgovara Lana djedu, no njega takvo opravdanje nimalo ne zanima.

"Ma kakova moda? Brižan ja! Vi ste svi pomunjesali!", konstatira djed na kraju kako je mladež danas poludjela.

Uživanje u Istri

Ovu crticu iz života opisala je Gojak, dok je pozirala na uličnim stepenicama u Labinu. Svijetle traperice, s prorezima na koljenima Lana je uparila s crnom majicom dugih rukava te crnim sportskim tenisicama. Cijelu je kombinaciju ‘utoplila‘ i podignula svijetlo-smeđim kariranim blejzerom i šik torbicom od zmijske kože.

Možda djedovi i bake neće cijeniti ovu sportsku eleganciju, ali mnoge mlade dame hoće.

Lana, rođena Puljanka, posljednjih dana uživa u Istri, gdje je osim Labina, posjetila i Motovun, Rt Kamenjak te naravno rodnu Pulu. Na najdražem poluotoku proslavila je i 37. rođendan, a tom se prigodom počastila posjetom jednog od vrhunskih istarskih vinara. Vinarija Roxanich nalazi se u Motovunu, a glumica je rođendansku fotografiju odlučila snimiti tako da je zagrlila jednu veliku vinsku bačvu.

"Sad sam velika cura pa mogu i na zabavu za ozbiljne ljude!! Ipak je ozbiljno vrijeme!", nasmijala je Lana svoje pratitelje na dan rođendan 20. studenog, a oni su je zasuli čestitkama i lijepim željama.

Linker
25. travanj 2024 08:23