Lana Pavić i Marko Kožul
 PR
Stiglo treće dijete

Lana Pavić rodila sina koji nosi ime rimskog cara

Jučer je, u zagrebačkoj poliklinici Podobnik, TV voditeljica poželjela dobrodošlicu svom prvom sinu, koji je na svijet stigao carskim rezom - uz malo neizbježne drame.

Jučer je, u zagrebačkoj poliklinici Podobnik, TV voditeljica poželjela dobrodošlicu svom prvom sinu, koji je na svijet stigao carskim rezom - uz malo neizbježne drame.

Nakon kćeri Lare Borne (11) i 19-mjesečne Iris Lucije, voditeljica i novinarka Lana Pavić (37) rodila je - sina! "Dragi svijete, postao si bogatiji za jednog preslatkog radoznalca koji je i prije no što smo se nadali, uz malo neizbježne drame, svojim rođenjem obradovao mamu, tatu, seke, bake, didu, uju, rođake, kumove i prijatelje... Simbolično, jučer na dan tuge i stradanja, rodi se novi život, nova sreća... Maleni moj, budi jak, hrabar i borben, da što prije nadoknadiš vrijeme koje si trebao provesti u mami. Dobrodošao Marko Aurelije" stoji u objavi ponosne mame.

PR
Lana Pavić i Marko Kožul

Iako je za portal gloria.hr nedavno otkrila kako se sa suprugom - poduzetnikom Markom Kožulom još uvijek dogovara oko imena, čini se kako su se ipak odlučili za kodno ime koje su koristili već mjesecima. "Još uvijek tražimo kompromis. Imamo kodno ime kojim se koristimo u internoj komunikaciji – Marko Aurelije prema slavnom rimskom caru filozofu čime spajamo Markov i moj karakter. Vjerujem da ćemo se za pravo ime odlučiti kada našeg sina prvi put primimo u ruke".

Dječak je na svijet stigao nešto prije termina, no u svojim prvim danima uživat će u velikoj pažnji liječnika, mame i tate te dviju sestara. Iako nisu tako skoro planirali proširenje, u domu obitelji sve je spremno za dolazak novog člana. "Surpug od prvog dana Iris Luciji kupuje univerzalne stvari te je najviše voli vidjeti u plavim i modrim tonovima. To ne znači da imamo puno stvari od Iris koje možemo iskoristiti za dječaka jer smo većinu robice poklonili prijateljima i poznanicima. Naime, bili smo sigurni da nakon Iris Lucije nećemo (barem ne tako skoro) imati još jednu bebicu. Ponovo smo kupili ono najosnovnije, ali veću nabavku odjeće ostavili smo za trenutak kada se beba rodi. Dok ja budem u bolnici, suprug i cure će se zabavljati u šopingu" izjavila je u nedavnom intervjuu.

Spica / Zagreb 15.07.2017. / foto: Davor Matota / Lana Pavic i suprug Marko Kozul
Davor Matota / Hanza Media

Linker
27. travanj 2024 15:52