Instagram Sofia Vergara
Dobri geni

Latino zvijezda pozirala u bikiniju s nećakinjom, obožavatelji zapanjeni: 'Koja je koja?'

Glumica kolumbijskih korijena jedna je od najpoželjnijih žena svijeta i nitko se ne može dovoljno načuditi kako joj uspijeva s gotovo 50 godina na leđima izgledati duplo mlađe. Na Instagramu je pozirala s nećakinjom koja joj nevjerojatno sliči, a mnogi ih nisu mogli razaznati.

Jedna od zvijezda za kojom uzdišu mnogi muškarci, ali i žene, Sofia Vergara (47), konstantno iznenađuje fanove svojim nevjerojatnim izgledom u gotovo šestom desetljeću života.

Dane trenutno provodi, kao i svi, u izolaciji u svom raskošnom domu, a društvo joj pravi suprug Joe Manganiello i 27-godišnja nećakinja Claudia Vergara, kći Sofijinog starijeg brata Rafaela koji je ubijen prije 20 godina.

Tako su jednog sunčanog popodneva odlučile napraviti piknik uz bazen te su u identičnim bikinijima pozirale za Instagram, jedna pored druge.

Za samo nekoliko sati, fotografija je prikupila pola milijuna lajkova, a Sofijini pratitelji su bili potpuno oduševljeni jer nisu mogli prepoznati koja je koja.

"Stari model iz '72 i novi model iz '92", napisala je Sofia ispod fotografije i potpuno pomutila razum svojim obožavateljima.

"Koja je koja? Identične ste", "Ne znam koji je model iz '72., a koji iz '92", bili su neki od komentara zapanjenih obožavatelja.

Uz dobre gene, Sofia redovito vježba i trudi se jesti zdravo, a dijete izbjegava. Ipak, ima porok - slatko pa se ne ustručava pojesti desert nakon ručka. No, sretna je da joj se ništa od toga "ne prima".

Čitajte i:

Totalno ležerna: Čak je i njoj potreban predah od vrtoglavih potpetica

Nakon sina iz stvarnog života, slavnu glumicu prerastao je i omiljeni sin iz serije

Rekle 'ne' filerima, filterima i skrivanju sebe: Ove poznate dame slave prirodnost i ne boje se godina

Linker
19. travanj 2024 01:24