Daje ih i svojim ljubimcima

Legenda ‘malih ekrana‘ nadahnuta Snoop Doggom osmislila liniju psećih poslastica s CBD-om

Osoba koju prate milijuni na njezinim društvenim mrežama i u televizijskim emisijama, te ona čije knjige "planu" u rekordnom vremenu, pod utjecajem slavnog repera odvažila se na novi poslovni poduhvat.

Američka kraljica lifestylea Martha Stewart (79) svoju je novu liniju grickalica za pse začinila konopljom, doduše ne opojnom, ali ipak dovoljno relaksirajućom da ublaži uobičajene stresove pseće svakodnevice. Kanabidol (CBD) je sastojak konoplje koji ne muti mozak, a ljudima dokazano pomaže kod tjeskobe, kroničnih bolova i nesanice.

Martha tvrdi da CBD ljekovito djeluje i na pse, u što se uvjerila eksperimentirajući s vlastitim četveronožnim ljubimcima.

Primijetila je da su nakon konzumiranja kolačića začinjenih uljem od konoplje njezini psi ne samo opušteniji, nego se općenito bolje osjećaju, kao da su bili na wellness terapiji.

image
Martha Stewart ima dva chow chowa i dva francuska buldoga.
MATT AGUDO/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

- Moji psi su članovi moje obitelji i njihovo emocionalno i fizičko zdravlje podjednako mi je važno kao i moje vlastito - veli Martha Stewart, ponosna vlasnica dva francuska buldoga i dva bundasta psa pasmine chow chow.

Na ideju za novu liniju psećih poslastica i suplemenata na bazi konoplje došla je družeći se sa slavnim rapperom Snoop Doggom, s kojim je tri sezone surađivala u jednom kulinarskom showu. Premda Snoop danonoćno "duva" marihuanu, što njoj ne pada na pamet, uz njega se zainteresirala za pozitivne učinke konoplje bez psihoaktivnih komponenti.

Njezina najomiljenija ”droga” su zeleni sokovi i svakodnevno jahanje.

- Ne tragam za izvorom vječne mladosti i ne uzimam čudotvorne injekcije, ali jako se trudim ostati u najboljoj mogućoj formi što je dulje moguće - kaže Martha Stewart.

Linker
23. travanj 2024 13:09