Sretna vijest!

Legendarni sprinter ponovno postao otac: Dvojici dječaka on i partnerica dali su zaista posebna imena

Olimpijac, koji još uvijek drži svjetske rekorde na 100 i 200 metara, na Instagramu se pohvalio da se njegova obitelj proširila za još dva člana - dvojicu dječaka.

Legendarni atletičar i olimpijski prvak Usain Bolt postao je otac drugi put. Njegova partnerica Kasi Bennett rodila je blizance - dječake kojima su nadjenuli imena Thunder i Saint Leo. Jamajkanski sprinter na Instagramu se pohvalio ovog divnom viješću, podijelivši fotografiju svoje rastuće obitelji i to na poseban datum - Dan očeva 19. lipnja.

Sličnu je fotografiju podijelila i Kasi, a na fotografiju je i njihova kći Olympia Lightning koja je rođena u svibnju 2020.

"Sretan Dan očeva mojoj ljubavi zauvijek. @usainbolt ti si stijena ove obitelji i najveći otac svojoj djeci", napisala je ponosna majka ispod fotografije.

Čitajte i: I simpatično i moćno u isto vrijeme: Usain Bolt otkrio ime svoje djevojčice i rastopio mnoga srca

Inače, Usain je 2017. otišao u sportsku mirovinu te neće nastupati na Olimpijskim igrama u Tokiju. Ipak, na njegove dane slave podsjeća ga čak osam zlatnih medalja koje se osvojio na Olimpijskim igrama 2008., 2012. i 2016. Bolt još uvijek drži svjetske rekorde na 100 i 200 metara te je jedini atletičar koji je osvojio zlato u obje discipline na trima uzastopnim olimpijadama.

Njegova partnerica studirala je pravo i ekonomiju, radi u agenciji za marketing te je s Usainom osnovala nevladinu udrugu "Project Kase" koja se bavi poboljšanjem uvjeta obrazovanja i odrastanja djece na njihovoj rodnoj Jamajci.

Iako im sada 'cvjetaju ruže' u odnosu, njihova je veza prošla kroz i krizu iste godine kad je cijeli svijet za nju saznao. Naime, nakon Olimpijskih igara na internetu je osvanula fotografija Usaina Bolta u krevetu s Jady Duarte, brazilskom studenticom. Kasi je na sve reagirala na društvenim mrežama. "Mijenjao si život s božicom za samo jednu noć s nekim tko nikad neće doći ni blizu tome", napisala je na Twitteru.

Čitajte i: Od preljuba do oprosta! Najbrži čovjek na svijetu postao otac, vijest objavio premijer Jamajke

Ipak, Kasi mu je oprostila, a on je shvatio svoju pogrešku i rekao da se više neće ponoviti. Od tada je posvećen partnerici i njihovoj djeci.

"Definitivno želim obitelj. Godinama sam čekao jer želim biti siguran da je to prava osoba za mene", rekao je Bolt, a želja mu se i ostvarila.

Linker
23. travanj 2024 11:37