Getty Images
ona mu je sve!

Leonardo DiCaprio tulumari uz najvažniju ženu svog života

Dobitnik Oscara za ulogu u filmu 'Povratnik' uvijek voli tulumariti, a ovoga puta u noćni provod je poveo svoju 75-godišnju majku.

Dobitnik Oscara za ulogu u filmu 'Povratnik' uvijek voli tulumariti, a ovoga puta u noćni provod je poveo svoju 75-godišnju majku.

'Moja je majka centar mog života. Jako je cijenim jer je jaka i iskrena i te kvalitete tražim u svojim partnericama', jednom je istaknuo Leonardo koji na crvenom tepihu najradije šeta uz nju, a nedavno mu je bila pratnja na proslavi 75. rođendana glazbene dive Diane Ross.

Leonardo DiCaprio is seen attending Diana Ross's 75th birthday bash held at the Hollywood Palladium in Hollywood.
27 Mar 2019, Image: 422554512, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

I dok se Leonardo skrivao ispod kapuljače, Irmelin je odjenula haljinu s uzorkom. Leonardo DiCaprio (44) jedan je od najpoželjnijih holivudskih neženja, a sudeći po svom lifestyleu, to namjerava i ostati.

Poznati glumac slab je na lijepe žene, no priznao je da nije siguran hoće li se ikada oženiti jer je svjedočio prevelikom broju propalih brakova. Otkrio je i da u izboru žena ima prilično visoke kriterije jer u svakoj traži svoju majku Irmelin. Njegovi roditelji su se razveli kad je imao godinu dana. Uglavnom je živio s majkom, iako ga je otac posjećivao s vremena na vrijeme.

Poznati glumac već godinama angažiran u brojnim akcijama za zaštitu okoliša, a prije dvije godine UN ga je proglasio glasnikom mira s posebnim naglaskom na klimatske promjene. Slavni glumac je još 1998. godine pokrenuo i fondaciju The Leonardo DiCaprio Foundation koja se različitim kampanjama, medijskim projektima i skupljanjem sredstava bavi humanitarnim i ekološkim pitanjima.

Linker
26. travanj 2024 12:09