Neopisivo sretni

Lijepe vijesti poznatog glazbenog para i njih su iznenadile: ‘Beba nam stiže na proljeće‘

Koncertna i operna pjevačica Barbara Suhodolčan i njezin tri godine mlađi dečko, harmonikaš Antonio Vrbički, prvi će put postati roditelji, a nakon rođenja djeteta planiraju i veliku svadbu.

Koncertna i operna pjevačica Barbara Suhodolčan (29), vanjska suradnica Simfonijskog orkestra Oružanih snaga te idejna začetnica autorskog projekta “C’est la vie!”, u kojem je pjesmom, plesom i govorom spojila razne žanrove poput mjuzikla, operete, tanga i bossa nove, na repertoar za 2022. planira uvrstiti i - uspavanke. Ali “premijera” neće biti u kazalištu Luda kuća, što je bio slučaj sa spomenutim koncertnim spektaklom, već u njenom zagrebačkom domu u kojeg idućeg proljeća stiže - prinova. Sopranistica rodom iz Krapine ekskluzivno nam je otkrila da je u četvrtom mjesecu trudnoće, što je njoj i njenom dečku, zagrebačkom harmonikašu Antoniju Vrbičkom (26), donijelo neizmjernu sreću.

- Željeli smo bebu, ali nas je trudnoća ipak malo iznenadila, jer mi je mjesec u kojem sam zanijela bio najstresniji ikad zbog brojnih poslovnih obaveza - otkriva Barbara Suhodolčan.

image
BERISLAVA PICEK/CROPIX

Zasad se dobro osjeća, nema nikakve mučnine, a sigurna je da će se dobro nositi i sa svim izazovima koji je očekuju.

Podrška će joj biti i roditelji Zdenka i Rajko Suhodolčan, pjevač, skladatelj, tekstopisac i producent, koji su posebno uzbuđeni jer će im to biti prva unuka ili unuk.

- Antonio i ja planiramo intimno vjenčanje prije nego što se rodi beba, a nakon rođenja svakako i veliku svadbu na koju ćemo pozvati naše prijatelje i obitelj, jer oboje volimo ples, glazbu i velike zabave - najavljuje glazbenica.

Barbara i Antonio poznavali su se puno prije nego što su postali par, oduvijek su dijelili simpatije jedno prema drugom, a od ove godine to se pretvorilo u pravu ljubav. Od početka se odlično slažu, znali su da su suđeni jedno drugom.

Čitajte i: Barbara Suhodolčan najviše voli kobasice, špek i začinjenu hranu: ‘Jedem sve što mi se jede i kad mi se jede, pa dok ide - ide‘

Odmah su počeli živjeti zajedno, a zajedno i nastupaju i međusobna su si podrška na brojnim zajedničkim i solističkim koncertima. Antonio, uz Barbaru, prati i mnoge druge poznate glazbenice kao što su Amira Medunjanin i Tereza Kesovija. Barbara Suhodolčan, koja je diplomirala i magistrirala pjevanje na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, u klasi prof. Lidije Horvat-Dunjko, jedva čeka postati mama i posvetiti se bebi. No, glazba i pjevanje su neodvojivi dio njezina života pa je sigurna da će uspješno usklađivati majčinstvo i karijeru.

Linker
13. ožujak 2024 07:51