Unosan biznis

Lily Allen uzdrmala tržište novim vibratorom: Neke korisnice kažu da im je promijenio život

Pop zvijezda je 2018. u svojoj biografiji ‘My Thoughts Exactly‘ priznala da koristi seksualna pomagala na turnejama, a novom ‘igračkom‘ želi maknuti stigmu s masturbacije.

Britanska pjevačica Lily Allen (35) osmislila je ružičasti vibrator Liberty u suradnji s njemačkim brendom seksualnih pomagala Womanizer. Stoji oko 100 eura, a neke od zadovoljnih korisnica već govore kako im je Liberty promijenio život.

Liberty vibrator napravljen je u ograničenoj seriji, a riječ je o posebnom načinu stimuliranja klitorisa, "usisavanjem". Iako su mnogi vibratori dizajnirani u obliku penisa za penetraciju, klitoris sadrži puno, puno više živčanih završetaka od rodnice pa je i osjećaj koji pruža njegovo stimuliranje intenzivniji.

Lily se kod kreiranja Libertyja željela fokusirati upravo na klitoris, a u promotivnom videu Lily poziva žene da se oslobode srama zbog masturbacije jer i ona čini isto. Prema njezinim riječima, ugađanje sebi trebalo bi biti najnormalnija stvar na svijetu.

Osim što je vrlo simpatičan zbog kombinacije ružičaste i narančaste boje, Liberty ima šest razina intenziteta, jednostavan je za korištenje, nečujan i zbog toga savršen i za putovanja.

Na online trgovini Lovehoney, gdje se vibrator može kupiti, mnoge korisnice su ostavile iznimno pozitivne komentare.

"S njim sam imala najintenzivniji i najduži orgazam u životu. Čak tri minute! Jedva ga čekam isprobati sa suprugom i začiniti naš seksualni život", napisala je jedna, a druga dodala: "Kupite jedan za sebe, svoju prijateljicu i sve druge žene u vašem životu. Ovo je 'must have'".

Osim što kreira vibratore, Lily je Womanizerova "časnica za oslobađanje", odnosno predvodnica njihove kampanje #IMasturbate s ciljem uklanjanja stigme sa ženskog seksualnog zadovoljstva i samozadovoljavanja.

Linker
24. travanj 2024 05:29