Lana Jurčević
 Nikolina Vukovic Stipanicev / Hanza Media
Lana Jurčević

Ljeto za ljubav! Zbog značajnog datuma pokazala je dečka kojeg inače čuva samo za sebe

Pjevačica Lana Jurčević svoj privatni život trudi se čuvati od javnosti, no kako slavi tri godine ljubavi sa svojim izabranikom odlučila se za neočekivani potez...

Iako je jako aktivna na društvenim mrežama, pjevačica Lana Jurčević ne hvali se svojom srećom u ljubavi. Ipak, kako je s dečkom Filipom Kratofilom proslavila tri godine veze objavila je njihovu zajedničku fotografiju na kojoj blista od sreće.

"Tri godine. Moj najbolji prijatelj", napisala je pored fotografije na kojoj leži kraj bazena u naručju svog izabranika.

Pjevačica je priznala da se naučila s vremenom ne dijeliti javno svoj privatni život, iako je činjenica da tome nije bila sklona ni kada je kao tinejdžerica ušla na estradu. "Iako sam dio javnog života, nemam potrebu pokazivati što imam i koliko imam i jesam li sretna ili ne, pogotovo zato što pola toga što se gleda na društvenim mrežama i u javnosti je 'ispeglana realnost'".

"Radije ne bih ništa pokazivala, a u sebi bila istinski sretna, nego davala na pladnju ono što 'lijepo izgleda', iskrivljavala istinu i u sebi bila nesretna"

Svoju romantičnu vezu potvrdili su za Lanin 34. rođendan kada je Filip dragoj posvetio objavu u kojoj je napisao: "Sjećam se dana koji mi je promijenio život, bio je to dan kad sam upoznao tebe. Od tog trenutka samo jednu stvar znam sigurno: Ne želim više nijedan trenutak provesti bez tebe. Volim te".

Zagreb 021219.
Hotel Canopy by Hilton.
Lana Jurcevic za Dan D.
Na fotografiji: Lana Jurcevic. 
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
Tomislav Krišto / Hanza Media
Lana je sretna u privatnim i poslovnim vodama...

Lani Jurčević, složit će se mnogi, sve ide od ruke. Početkom godine potpisala je ekskluzivni ugovor s diskografskom kućom Warner Music i pod novim umjetničkim imenom La Lana stupila u središte izuzetno žive svjetske glazbene scene.

Potvrda ove atraktivne suradnje ujedno je i potvrda izuzetnog talenta hrvatske glazbenice o čijem će međunarodnom uspjehu brinuti timovi zaslužni za uspjeh svjetskih mega-zvijezda kao što su Ed Sheeran, Dua Lipa, David Guetta, Coldplay, Madonna i Eric Clapton.

Vodice, 090618.
Drugi dan CMC festivala, u hotelu Olympia Sky odrzala se press konferencija na kojoj je predstavljen novi CD grupe Colonia. 
Colonia. 
Na fotografiji: Lana Jurcevic.
Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX
Nikolina Vuković Stipaničev / Hanza Media
Lana Jurčević izgradila je do 35. godine iznimno uspješnu karijeru, a sada 'napada' i inozemno tržište.


Čitajte i:

Lana Jurčević usred potopa krenula na najvažnije joj mjesto, a Veljača otkrila gdje je bila kad je počelo

Proizvodi za kojima luduju poznate Hrvatice! Neodoljivi La PIEL ima popust, evo što vrijedi uhvatiti

Lana Jurčević izbacila proizvod koji nam je svima prijeko potreban: Danima sam 'razbijala' glavu...

Linker
23. travanj 2024 18:14