Prekid ljubavi

Ljubavi je došao kraj nakon svega osam mjeseci! Holivudska glumica prekinula vezu sa slavnim kuharom

Glumica Katie Holmes i njujorški chef Emilio Vitolo Jr. bez drame su, kako tvrdi pouzdani izvor, prekinuli svoju ljubavnu vezu. I to preko noći, baš onako kako je i započela.

Premda se već neko vrijeme ne mogu tako često vidjeti na ulicama New Yorka, holivudska glumica Katie Holmes (42) i njujorški chef talijanskih korijena Emilio Vitolo Jr. (33) tek su sada odlučili potvrditi ono o čemu se šuška - da je njihovoj vezi nakon osam mjeseci došao kraj.

- Prekinuli su prije nekoliko tjedana, a nije bilo nikakve drame - potvrdio je izvor blizak paru za magazin People i dodao da je bilo divno dok je trajalo, ali da par jednostavno nije imao iste ciljeve.

- Emilio ne žali za ničim, no njegov je život u New Yorku. Katie, s druge strane, ne može dočekati da ponovno počne raditi i putovati - istaknuo je izvor. US Weekly dobio je od Katienog glasnogovornika službenu izjavu u kojoj stoji kako je par prekinuo, ali i da nakon svega ostaju prijatelji.

image
CHRISTOPHER PETERSON/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

O vezi Katie Holmes i poznatog chefa talijanskih korijena Emilija Vitola Jr. počelo se pričati u rujnu prošle godine, kada su ih paparazzi snimili na jednom od prvih izlazaka u restoranu njegove obitelji Emilio‘s Ballato.

Nerijetko ih se moglo viđati u šetnjama po New Yorku i na terasama kafića i restorana. Nakon prvotnog ushita javnosti sada je otkrivena ne baš časna pozadina njegove priče, iz koje je jedna djevojka ostala potpuno ponižena i slomljena.

Mladi ugostitelj i glumac entuzijast bio je dvije godine u vezi, čak i zaručen s djevojkom s kojom je i živio, a na dan kada su njegove fotografije s glumicom objavljene u američkim medijima ostavio ju je putem SMS poruke. Djevojka Rachel Emmons (24) za prevaru je saznala upravo preko medija i to joj je potpuno slomilo srce, piše Daily Mail.

image
THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Čitajte i: Novi dečko Katie Holmes je razočarenje: Djevojku ostavio SMS-om nakon što su mediji otkrili aferu

Čitajte i: Kraljica street stylea! Katie Holmes nosi dostupne jogger hlače iz Manga koje vole i Hrvatice

Iz Rachelinog otvorenog Instagram profila vidi se da je uistinu bila zaljubljena u devet godina starijeg Emilija, tako je nakon zaruka u veljači 2018. počela objavljivati zajedničke fotografije uz riječi poput: "Moj broj jedan, moja najveća ljubav i budući suprug".

image
LRNYC/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

- Sve dok vijesti nisu obišle svijet, Rachel nije imala pojma što se događa. On je varalica i ovo nije sretan završetak jedne priče - otkrili su Rachelini prijatelji. Ona je dizajnerica, a s mladim ugostiteljem živjela je zajedno od svibnja prošle godine te su imali i zajedničkog psa. No iz očitih razloga prevare i to tako javne, veza između njih dvoje je prekinuta, a Rachel se preselila nazad roditeljima.

Vitolo radi u Emilio’s Ballato u SoHou, restoranu koji je njegov otac Emilio Vitolo Sr. kupio ranih devedesetih. Okušao se i u glumi, a pojavio se u serijama "Royal Pains" i "Inside Amy Schumer". Osim toga, voli društvo poznatih i druži se sa celebrityjima poput Whoopi Goldberg i Joe Jonasa.

Ovo je bio prvi put da se Holmes dovodi u romantičnu vezu s ikim nakon prekida s Jamiejom Foxxom u kolovozu 2019. Glumica je od razvoda s Tomom Cruiseom vodila vrlo privatan život, tako da su detalji o obiteljskom životu koji vodi s 14-godišnjom kćerkom Suri, kao i o njezinom ljubavnom životu uistinu rijetkost.

Katie je čak upoznala i obitelj njezina bivšeg dečka, ali čini se da si par jednostavno nije bio suđen.

Linker
18. travanj 2024 16:30