Vojko Bašić / Cropix
Ljubav traje tri godine

Ljubavni život Ane Gruice kao filmski scenarij: Nakon propalog braka s trenerom i veze sa Šalkovićem, mir je pronašla uz psihijatra

Ana Gruica dašak Hollywooda na našu obalu donijela je ekspresnim vjenčanjem za muškarca svojih snova.

Glumica Ana Gruica (34) i psihijatar Boran Uglešić (43) vjenčali su se na intimnoj ceremoniji uz Jadransku obalu. Par se cijelo vrijeme smješkao, a izrekli su sudbonosno 'da' okruženi najmilijima u sjeni borove šume. Borana je, kao svog izabranika, svima predstavila jako brzo nakon što se iz Zagreba preselila u Split.

U rujnu 2017. je izašlo u javnost, da zbog nepremostivih razloga, prekida vezu s piscem i blogerom Hrvojem Šalkovićem s kojim ima trogodišnjeg sinčića Marata Ivana, a već u listopadu splitski psihijatar Boran Uglešić i glumica snimljeni su kako izlaze iz splitskog hotela. Iako su dugo godina bili prijatelji - ljubav im se dogodila naknadno. Zaruke su pale početkom kolovoza ove godine, a nitko nije ni pomišljao da će vjenčanje doći tako brzo.

'Boran i ja smo se dugo poznavali. Meni su bile glupe te priče o ljudima koji se poznaju pa se zaljube. Uvijek sam se pitala: 'Kako? Ili ti se netko svidio pri upoznavanju ili nije.' Očigledno da život stalno dijeli lekcije.', rekla je jednom prilikom Ana koja zna uživati u svakom trenutku.

instagram

Pula,270500
mis Hrvatske Andreja Cupor,1.pr Ana Gruica,2.pr. Tihana Zunic
europe paola poljak
Foto:G.Sebelic
Goran Šebelic
Miss Hrvatske Andreja Ćupor, prva pratilja Ana Gruica, druga pratilja Tihana Zrnić i Miss Europe Paola Poljak

Dinamična Dalmatinka, čini se, ima vrlo jak utjecaj na muškarce, a niti krah prvog braka i izvanbračne veze nije ju niti malo poljuljao u odluci da će ponovno odjenuti 'bijelo'.

Sa svojim sugrađaninom kao da je znala da je to-to, jer su brzo postali nerazdvojni. On je bio na njezinoj svakoj premijeri, obiteljskom slavlju, zajedno su Vespom proputovali Rim uzduž i poprijeko, a da se radi o fatalnoj ljubavi govori činjenica da su se vjenčali u manje od godinu dana od početka romantične veze.

Instagram
Ana Gruica i Boran Uglešić

U prvi brak je ušla kao 27-godišnjakinja vrlo brzo. Udala se za tri godine starijeg osobno trenera Dijana Jahjefendića, a bračne vode su imale rok trajanja kao i veza - sve je trajalo tri godine.

Split, 140210.
Spaladium Arena.
Na Valentinovo nakon 25 godina, Zdravko Colic odrzao je koncert u Splitu u prepunoj Spaladium Areni. Splitsku glumicu Anu Gruicu tijekom koncerta zaprosio je njen decko Dijan  Jahjefendic .
Na fotografiji: iznenadjena Ana Gruica kada je ugledala na semaforu
Jadran Babić / CROPIX
Splitsku glumicu Anu Gruicu tijekom koncerta zaprosio je njen decko Dijan Jahjefendic .

Zaruke na koncertu Zdravka Čolića bile su kao iz filmskog scenarija, a iste je godine - 2010., uslijedila i velika, trodnevna svadba u Livnu. Prva pratilja Miss Hrvatske zablistala je u bijeloj raskošnoj vjenčanici s biserima koju je dizajnirala Matija Vuica, ali bračna idila bila je kratkog vijeka. Ana je nakon godine i pol svog supruga zamolila da se iseli i posvetila se svemu drugome - fakultetu, glumi i treniranju.

Split, 130310. 
Splitski poduzetnik i osobni trener Dijan Jahjefendic u Spaladium areni otvorio je  klub, teretanu Dijan i Wellnes centar.  
Na fotografiji: Dijan Jahjefendic i zarucnica Ana Gruica.
Foto: Jadran Babic / CROPIX
Jadran Babić / CROPIX
Dijan Jahjefendić i Ana Gruica otvorili teretanu u Spaladium Areni

2014. godine Ana je srela pisca Hrvoja Šalkovića na benzinskoj postaji i taj susret bio je vatren za oboje, a dodatno ih je "zapalilo" ljetovanje na Zrću. Njihova sreća također je potrajala tri godine, a u njoj su dobili i sinčića Marata Ivana o kojem zajedno brinu.

Unatoč ljubavnim obratima u životu, glumica nikada nije gubila vjeru u ljubav, a isto tako je nikada nije ni pokušavala sakriti.

Foto: Ivan Gundić

Linker
20. travanj 2024 08:11