Utrka za ljubav

Ljubila bi Gospodina Savršenog: Tko je naša Kim Kardashian koju obožavaju nogometaši

Pjevačica je nedavno snimila duet s nogometašem Josipom Drmićem, a kaže da joj je pjevačka karijera iznimno važna.

Jedna od natjecateljica koja će pokušati osvojiti srce Gospodina Savršenog u novoj sezoni emisije bit će i pjevačica Olivera Matijević. Ova 32-godišnjakinja poznata je mnogim nogometnim zvijezdama, koji su česti gosti njenih koncerata, a s jednim je nedavno objavila i duet.

Olivera je rođena u Karlovcu, a trenutno živi u Zadru. Pjevačka karijera vrlo joj je važna i zato bi pokraj sebe voljela imati partnera koji će prihvatiti njezin način života i biti joj bezuvjetna podrška, piše RTL.hr. "Da bi muškarac osvojio moje srce, mora biti romantičan, iskren i savršenog osmijeha jer to prvo primijetim na muškarcu. No prije svega, trebamo biti prijatelji", rekla je Olivera.

Za sebe smatra da bi bila idealna za Gospodina Savršenog zbog nekoliko aduta.

"Došla sam iskreno po ljubav i nadam se da ću ga osvojiti iskrenošću, energijom, osmijehom, a i ljepotom!", piše RTL.hr.

Čitajte i: Zna se tko je novi gospodin savršeni: Iznenadit će vas njegovi aduti!

Miljenica nogometaša

Nedavno je snimila duet s prvim strijelcem Rijeke i HNL-a Josipom Drmićem Zašto mi to radiš. Ova je pjesma pokazala Drmića u novom svjetlu, pogotovo otkako je švicarski Hrvat rekao kako je pjesma autobiografska. Dio stihova ide: "Mamiš me danju, mamiš me noću, igraš mi se s glavom samo tvoje tijelo hoću".

U Zadru živi već 15 godina, a kaže da ju je u Dalmaciju dovela ljubav, zbog koncerata stalno putuje po Europi, nastupajući po diskotekama diljem Austrije, Švicarske, Njemačke i Hrvatske. Mnogi mediji u regiji Oliveru nazivaju hrvatskom Kim Kardashian, a nogometaši su njeni veliki obožavatelji. Pjevala je na privatnoj zabavi našim Vatrenima, ali i Dariju Srni i Domagoju Vidi.

"Nije nikakva tajna da nogometaši slušaju narodnjake, zna se da oni to vole. Bruno Petković me voli slušati, često je znao dolaziti u zagrebački klub Urnebes. Njega i osobno poznajem, jako je drag", rekla je nedavno Olivera za Slobodnu.

Linker
18. travanj 2024 23:56