‘IMAM I LOŠIH DANA‘

Ljupka otkrila je li stroga šefica, piše li zadaću s djecom te kako je opstala u vezi dva desetljeća

Uspješni model, manekenka i poduzetnica otkrila je pikanterije iz vlastitog života sa suprugom, nogometašem Mihaelom Mikićem te njihove tri djevojčice.

„Imam i loših dana, pogotovo sada, ali mislim da dan trebamo započeti s ljubaznošću i osmijehom", započela je Ljupka Gojić Mikić (38) intervju IN Magazinu Nove tv ne krijući da je stroga šefica.

„Mislim da je to mali Jura rekao, šef u našoj slastičarni. Ali to mi kažu i moja djeca. Ja jesam zahtjevna u poslu jer ne želim da budemo dosadni, mislim da treba biti kreativan i iskoristiti to, a ne uljuljati se", priča majka triju djevojčica, od kojih su dvije pohađale online nastavu. Odgovorila je na pitanje je li joj to izrazito zahtjevno kao i brojnim roditeljima.

"Nije bilo strašno, ali ni lagano. Klincima je lakše nego roditeljima. Ti kao mama ili tata želiš da sve bude dobro, a opet ja nisam ona mama koja će umjesto njih rješavati zadaće. To školovanje traje na kraju cijeli dan, ali takva je situacija i ne možemo ništa promijeniti. Ima dreke, galame, smijanja, ima svega, ali sve će to proći, nadam se", izjavila je.

image
Obiteljska šetnja Zagrebom obitelji Gojić-Mikić




FOTOGRAFIJE: DAMJAN TADIC/CROPIX CROPIX

Iako joj najviše nedostaju putovanja, kaže kako zbog poslovnih i privatnih obaveza jedva stigne otići do centra grada iako živi i radi na Knežiji. Ondje već godinama ima svoj showroom, a nedavno je otvorila i slastičarnicu.

"Čudila sam se prije kad bih nazvala mamu pa bi je pitala je li bila u centru, a ona bi mi rekla kako nije bila dva, tri mjeseca otišla do grada. Meni je to bilo čudno, jer sam putovala i nejasno mi je bilo kako ne možeš otići od Knežije do centra. Sada sam ja u istoj situaciji, često ne stignem negdje otići. Kad cure završe sa školom obavljam oba posla, imamo i psa i vrijeme jednostavno prođe", objašnjava.

image
Ljupka u prostoru svog showrooma
FOTOGRAFIJE: MARKO MISCEVIC/CROPIX CROPIX

Otkrila je i kako je biti u braku puna dva desetljeća. Naime, nedavno je sa suprugom, bivšim nogometašem Mihaelom Mikićem proslavila 21.godišnjicu braka. „Godišnjice smo više slavili prije, a najvažnije je imati ljubav, poštovanje, razumijevanje i slobodu. Jako je teško opstati u vezi, s jedne strane profesionalni sportaš i profesionalni model s druge. Danas me nazovu, sutra sam u avionu za Venezuelu, nema planiranja.... Na kraju je vrijedilo baš zbog toga. Bili smo uporni u poslu i s tri curice. Sad smo stalno zajedno”, zaključila je.

Linker
15. travanj 2024 06:34