Profimedia, AKM-GSI
PRIJE ŠEST GODINA

Lošim danima nema kraja: Bivši prijatelj optužio Charlieja Sheena za ubojstvo

Američki glumac našao se pred teškim optužbama bivšeg prijatelja i igrača bejzbola Lennyja Dykstre.

Američki glumac našao se pred teškim optužbama bivšeg prijatelja i igrača bejzbola Lennyja Dykstre.

U svojoj opširnoj ispovijesti za The Hollywood Reporter, Dykstra je progovorio o svojem bivšem prijatelju Charlieju Sheenu te otkrio kako je glumac znao da je pozitivan na HIV, ali je tu dijagnozu tajio od svojih partnerica, a uz to ga je optužio i za smrt bivšeg asistenta.

Radi se o Ricku Calamaru koji je pronađen mrtav u svojem stanu u srpnju 2012. godine, nedugo nakon što ga je zvijezda serije "Dva i pol muškarca" otpustila. Prema autopsiji je zaključeno da je 50-godišnjak imao u krvi visoku razinu fentanila, snažnog lijeka protiv bolova, te da se borio s depresijom pomoću različite mješavine lijekova protiv bolova i anksioznosti. Tada je zaključeno kako se radilo o nesretnom slučaju predoziranja lijekovima. Ipak, bivši prijatelj američkog glumca sada tvrdi kako je Calamaro pisao knjigu u kojoj je planirao otkriti sve prljave tajne Charlieja Sheena zbog čega ga se glumac odlučio "riješiti".

Profimedia, AKM-GSI
Posljednji put je slavni glumac viđen u javnosti sa svojom novom djevojkom u kolovozu prošle godine

- Pokušao me ucijeniti, tražio je pet milijuna dolara pa sam mu pripremio "vruću dozu" – navodno je izjavio Sheen nakon smrti asistenta, odnosno priznao da mu je u tajnosti pripremio smrtonosnu injekciju.

Ipak, Dykstra još uvijek nije ponudio nikakve dokaze, dok odvjetnik američkog glumca odbacuje sve optužbe, uključujući i one da je Sheen, znajući da ima AIDS, namjerno širio HIV virus.

Linker
26. travanj 2024 20:09