SELFIE U VEŠU

Lottie Moss zaljubljena u svoj odraz: ‘Ogledalce, ogledalce, tko je najgori od svih?‘

Polusestra Kate Moss neodoljivo podsjeća na nju! Teško je primjettiti razliku između dvije zanosne plavuše.

Britanska manekenka Lottie Moss na Instagramu je objavila fotografije u izazovnom donjem rublju. Naime, polusestra supermodela Kate Moss pozirala je ispred ogledala.

24-godišnja Lottie odlučila se za čipkasto bijelo donje rublje, a na fotografiji gleda u svoj odraz u pozlaćenom ogledalu u kupaonici. Uz donje rublje kombinirala je ogromnu ogrlicu s raspelom.

Na fotografijama se vide tetovaže po cijelom tijelu. Inače, manekenka je nedavno provela vrijeme na rehabilitaciji kako bi prevladala probleme s drogom. Po svemu sudeći, Lottie uživa u kalifornijskom suncu, a tijelo je prekrila samo rukom dok je podizala ispred kamere. Nije dugo trebalo da fotografijama ukrade pažnju.

‘‘Prekrasna si‘‘, ‘‘Sličiš na seku‘‘, ‘‘Predivna žena‘‘, ‘‘Ja sam mislila da je Kate Moss‘‘, ‘‘Iste su‘‘, ‘‘Izgleda kao mlađa verzija sestre‘‘, samo su neki od komentara obožavatelja.

Navodno Lottie izlazi s američkim glazbenim producentom Codyjem Colacinom, a prijatelji tvrde da su se odmah zbližili.

‘‘Stvarno su se pronašli i nedavno su postali gotovo nerazdvojni. Lottie je prošla kroz težak period, ali Cody je stvarno podrška i zabavljaju se zajedno.", rekao je izvor za The Sun.

Linker
19. travanj 2024 20:26