Model Lucija Lugomer
 Instagram
SAMO JE JEDNA LJUBAV

Lucija Lugomer je ogolila dušu: 'Tijelo zaslužuje poštovanje s obzirom na to da je ono uz nas duže nego što su neki prijatelji ili brakovi'

Poznatu influencericu ljuti činjenica da se mnoge djevojke u njezinoj blizini ne vole i cijene dovoljno pa im poručuje da postoji samo jedna neprekidiva ljubav...

Lucija Lugomer početkom srpnja objavila je da sa suprugom, poduzetnikom Danijelom Grlićem, očekuje prvo dijete. Naša najpoznatija plus size manekenka blista u blaženom stanju, i sama si određuje tempo koji joj odgovara. Nedavno je na Instagramu posvetila dugu objavu svojim pratiteljima gdje je ogolila dušu i sa svima podijelila nešto što je, kaže, srećom ona shvatila na vrijeme.

"S godinama moje obline su postale moj zaštitnički znak.

Dapače, danas imam osjećaj da ih se više drugi boje nego što sam ih se ja ikada bojala odnosno nisam ih znala prihvatiti. Obožavam svoje tijelo kroz koju god da me promjenu vodi jer čvrsto stojim iza tvrdnje da tijelo zaslužuje itekakvo poštovanje s obzirom na to da je ono uz nas duže nego što su neki prijatelji, brakovi, događaji i sl. (Just saying)

Da se razumijemo, moje tijelo je mehanizam koji nije za svakoga i nije svakome po guštu, ali ljepše mi je živjeti u saznanju kako prihvaćam sebe takvom kakva jesam, stvorenom za voljenje nego spuštati se na današnje standarde kada mislimo da omalovažavajući sebe stvaramo humorističan sadržaj za druge. Radije me nemoj voljeti jer volim sebe nego da hraniš svoju mržnju prema sebi i time si prividno olakšavaš dušu jer je nekome isto kao i tebi.

A ne, ne! Primjećujem ovu rečenicu sve češće i češće među ljudima, a pogotovo među ženama... Iskreno, nije mi to smiješno, ni simpatično, a bogme ne mislim da je inteligentno. Volim sebe, bez grižnje savjesti, bez očekivanja, bez straha i s tisuću mana! Teška je ta ljubav, ali je stalna i neprekidiva. Sreća moja što sam to shvatila na vrijeme", zaključila je Lucija upozoravajući djevojke da se više vole.

Lucija i Danijel vjenčali su se 9. lipnja prošle godine u zagrebačkoj crkvi Sv. Blaža, baš onoj u kojoj su se vjenčali i njezini roditelji, a vijest o trudnoći došla je kao poklon za prvu godišnjicu braka.

Linker
16. travanj 2024 21:20