Lukina ljetna baza je Vis već osam godina.
 Ružica Gami
Ponosan ujak

Luka Nižetić konačno zagrlio najdražeg gosta: 'Ne mogu od sreće disat'

Pjevač i vlasnik restorana Fabrika već osam godina većinu ljeta provodi u Komiži na otoku Visu koja mu služi kao baza, a jedva je dočekao posjet svoje sestre i njezinog sina iz SAD-a.

Pjevač Luka Nižetić jedva je dočekao ponovni susret s najslađim članom svoje obitelj - jednogodišnjim nećakom Jozom. Pjevačeva sestra Petra Nižetić Mastelić, koja je zbog ljubavi prema svom suprugu Frani Masteliću preselila u Kaliforniju, došla je na ljetovanje u Hrvatsku.

"Kako to opisati.. Ne mogu od sreće disati.", kratko je napisao glazbenik uz fotografiju sebe i malenog nećaka.

View this post on Instagram

Kako to opisati.. Ne mogu od sreće disati.. ❤

A post shared by Luka Nižetić (@lukanizetic) on

Pjevač i vlasnik restorana Fabrika već osam godina većinu ljeta provodi u Komiži na otoku Visu, a u razgovoru za Gloria.hr kazao nam je da će tako biti i ove godine. U istom razgovoru otkrio je da ga najviše veseli susret sa sestrom i malenim nećakom.

Osobe kojima se najviše veseli

"Najviše se radujem dolasku sestre s obitelji tako da ću napokon imati priliku više vremena provesti sa svojim nećakom Jozom koji već hoda i upija život oko sebe. Njen dolazak predstavlja veliko veselje u familiji jer se od kad je u Americi ne vidimo baš često", kazao je Luka za Gloria.hr. A pjevač je konačno taj trenutak i dočekao.

Iako su Petra i Luka diskretni s objavama na društvenim mrežama, da je naša voditeljica stigla iz Sjedinjenih Država prva je otkrila njezina najbolja prijateljica Marijana Batinić. Prije nekoliko dana objavila je fotografiju Petre kako fotografira.

"Dala se mala u fotografe", napisala je uz sliku 'skrivene' Petre. Od slamnatog šeširića i gledanja u aparat ne može je se ni prepoznati.

A budući da je ova sezona zbog pandemije vrlo oskudna u koncertima, Luka će imati mnogo više vremena provesti ga s obitelji i u svom restoranu, gdje je upravo on zadužen za osmišljavanje jelovnika.

"Najveća satisfakcija svakom ugostitelju je kada je gost zadovoljan i još k tome ti pohvali jelo Tada znaš da to što radiš ima smisla. Kreiranje jelovnika je moja obveza i svake godine nastojimo ga nadograditi", kazao je Luka.

Pročitajte i:

Luka Nižetić kao ugostitelj: 'Sezona neće biti kao prijašnje, opstat će samo najkvalitetniji'

Veseli komadi iz nove kolekcije domaćeg brenda idealni su za bezbrižno ljeto: Obožava ih i Luka Nižetić

Luka otkriva kome je 'ukrao' pjesmu, zašto se naziva pacijentom, s kime je pio rakiju i gdje bi najradije otputovao

Petra Nižetić progovorila o mentalnim problemima: 'Nema majke koja nije prošla kroz neki težak period'

Luka zapjevao s klapom: Nije htio više čekati, nego rasplesano dočekati popuštanje mjera izolacije

Linker
19. travanj 2024 06:04