Krasan početak 2021.

Luka Šulić otkrio sretne vijesti: Njegova supruga iščekuje njihovo treće dijete

Dok se svi zajedno nadamo da će nam nova godina donijeti neke ljepše vijesti, poznati se domaći violončelist može pohvaliti kako će u njegovoj obitelji u ovoj godini definitivno biti razloga za slavlje i sreću.

I došla je. Eto 2021. I sjajne prigode da se većina domaćih celebova od ranog jutra na društvenim mrežama pohvali kako su dočekali novu nam 2021. godinu i što od nje očekuju. No, nekadašnji član dvojca 2Cellos Luka Šulić, samozatajno je, kao uvijek, objavio dvije obiteljske fotografije uz more pišući koliko je zahvalan na onome što ima i ističući koliko se raduje nastavku nove godine.

A razloga za sreću, vidljivo je iz jedne od dviju fotografija - ima na pretek. Naime, njegova supruga iščekuje njihovo treće dijete.

Podsjetimo, jedan od naših najpoznatijih violončelista i glazbenika općenito, Luka Šulić i bivša slovenska manekenka Tamara Zagoranski 2018. su postali roditelji sina Vala, a u ljeto 2019. njihov je život obogatila djevojčica Hana.

Val i Hana ove će godine tako postati veliki brat i seka novom pojačanju u obitelji, jer je Tamara već na "pola puta", što je vidljivo po njenom trudničkom trbuščiću, kojega je pokazala na jednoj od fotografija koje je Luka objavio.

Ako išta mladom paru možemo poželjeti onda je to da uživaju u svakom trenutku, da sve bude baš kako si sami žele i snivaju i da ovoga puta Luka bude na porodu uz svoju Tamaru, kad je već posljednji, na kojemu je toliko želio biti, propustio...

Linker
08. travanj 2024 07:10