idila u švicarskoj

Luksuz s pet zvjezdica za zimsku čaroliju: Nasmijana Ornela Vištica osvaja St. Moritz

Poznata hrvatska glumica baterije puni u idiličnom švicarskom skijaškom mjestašcu gdje dane provodi po receptu - red sporta, red odmora, red šetnje. Iz St. Moritza fanovima na društvenim mrežama redovito se javlja simpatičnim objavama.

Hotel "Kulm" u St. Moritzu dobro je poznat ljubiteljima skijanja.

Taj luksuzni hotel s wellnessom ocijenjen s pet zvjezdica ima povijest dugu 160 godina, a svojim gostima nudi samo najbolje od najboljeg.

U tom švicarskom "malom raju" ovih dana boravi i glumica Ornela Vištica, koja podjednako uživa na snijegu, kao i u udobnom interijeru hotela.

Uvijek dobro raspoložena glumica na Instagramu je objavila nekoliko fotografija sa svog skijaškog odmora, koji je, prema svemu sudeći - prava bajka.

"Šalica kave ili čaja, i predivan pogled na zaleđeno jezero iz predivnog Kulma", napisala je Vištica uz fotografiju na kojoj odjevena u traperice, dolčevitu i ljubičasti blejzer, odmara uz prozor, uživajući u pogledu na predivan krajolik.

Kad ne skija i ne ispija tople napitke u hotelu, glumica baterije puni šetnjama na svježem zraku.

"Danas francuska kapa, simbolični nakit iz Italije i njemačka dolčevita. Prošli put kad sam posjetila Švicarsku, kupila sam knjigu 'Swiss watching' (preporuka) i poželjela povratak u zemlju francuskog, talijanskog i njemačkog jezika. Vjerujem kako ću jednog dana snimati nešto u Švicarskoj...", napisala je.

Ove zime glumici je ljubičasta jedna od najdražih boja pa za šetnje šarmantnim švicarskim mjestašcem glavu pokriva šik francuskom kapicom u toj boji, dok za samo skijanje bira odjeću u - boji snijega.

"Yes! St. Moritz! Predivan, sunčan dan, ako zaboravimo padove", napisala je veselo uz fotografiju na kojoj pozira na skijama, puna energije.

Linker
20. travanj 2024 12:09