LONDON ENTERTAINMENT/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
Stigla prinova

Macaulay Culkin dobio prvo dijete! Sinu dao žensko ime, ali za to je imao jako dobar razlog

Zvijezda filma ‘Sam u kući‘ postao je otac, a sinu je dao ime koje je nosila Culkinova preminula sestra.

Zvijezda filma ‘Sam u kući‘ postao je otac, a sinu je dao ime koje je nosila Culkinova preminula sestra.

Kada vam netko spomene Macaulaya Culkina, pred očima vam se u većini slučajeva pojavi simpatični mali Kevin iz filma 'Sam u kući'. No, Kevin više nije toliko malen. Naime, Culkin i njegova djevojka, glumica Brenda Song dobili su prvo dijete - sina.

Slavni par potvrdio je lijepe vijesti za magazin Esquire te su otkrili da je sin došao na svijet 5. travnja. "Presretni smo", rekli su ponosni roditelji.

Čitajte i: Mračni dani su iza njega: Macaulay Culkin i njegova djevojka u Disneylandu zabavljaju poput klinaca

Sinu su dali ime Dakota, koje se inače daje djevojčicama, prema preminuloj Culkinovoj sestri uz koju je bio jako vezan. Par se upoznao 2017. na filmskom setu za "Changeland" na Tajlandu i od tad su nerazdvojni. Kako su jednom izjavili, životi su im se od tog trenutka uvelike promijenili.

image
Macaulay Culkin i djevojka Brenda Song u šetnji s psom i mačkom.
THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

"Ne možeš biti u njegovoj blizini i ne biti sretan", rekla je Song za svog partnera s kojim je osnovala obitelj. Iako još nisu ušli u brak, to ih ne sprječava da maksimalno uživaju, a sin je samo kruna njihove ljubavi.

Čitajte i: Zbogom, Donalde! Macaulay Culkin podržao poziv da se Trumpa izbaci iz filma 'Sam u kući 2

"Puno radimo na tome. Jer ništa ne napali više od tvoje drage koja ulijeće u sobu i viče: 'Dragi, ovuliram'", našalio se Culkin u veljači prošle godine.

Prije Brende, glumac kojeg pamtimo kao klinca iz filma 'Sam u kući' deset je godina bio u vezi s Milom Kunis koja je danas u braku s glumcem Ashtonom Kutcherom. Brenda inače posuđuje glasove u animiranim filmovima, a uz to, poznata je i kao model za donje rublje.

Linker
26. travanj 2024 00:09