Šokantno priznanje

Machine Gun Kelly bio na rubu: ‘Pričao sam Megan da ludim, stavljam cijev sačmarice u usta, repetiram...‘

Osebujni reper otkrio je u dokumentarcu ‘Life in Pink‘ da nije tako opak kako izgleda i da se dugo borio za mentalno zdravlje dok nije upoznao zaručnicu Megan Fox.

Premda zbog brojnih tetovaža i imena kojim se služi na sceni ostavlja dojam opakog momka, reper Machine Gun Kelly iznutra je, zapravo, osjetljiv i sklon potonuti u mračno psihično stanje. Problemi s mentalnim zdravljem eskalirali su prije dvije godine, kad mu je preminuo otac, otkrio je u dokumentarcu "Life in Pink" na platformi Hulu.

"Bio sam pukao. Nisam htio napustiti sobu. Sve oko mene postajalo je jako, jako mračno", rekao je u prvom potpuno otvorenom dokumentarnom "razotkrivanju" čija je premijera bila 27. lipnja.

Rođen je kao Colson Baker u disfunkcionalnoj, vrlo siromašnoj obitelji misionara. Najranije djetinjstvo proveo je u Houstonu, no često su se selili stoga je živio na potezu od Egipta, Njemačke do Chicaga u SAD-u i Clevelanda. Majka ih je napustila kad mu je bilo devet godina i od tada je živio s tetom u Denveru jer mu je otac bio nezaposlen, a borio se i s depresijom. S potisnutim, gorkim uspomenama iz djetinjstva ponovno se suočio kad mu je prije dvije godine preminuo otac.

Mračni trenuci

"Odletio sam u tatin stan da raščistim njegove stvari. Imao sam stvarno čudnu interakciju s očevim susjedom koji mi je rekao sve te stvari koje nisam želio čuti. To me je još više razmrdalo jer nisam mogao podvući crtu kao sam se nadao. Nisam htio napustiti svoju nekadašnju sobu, sve je oko mene postalo tamno", kaže u filmu svog oca koji je umro na godišnjicu objavljivanja albuma kojim se proslavio, "Hotel Diablo".

Dugo se borio je s napadajima paranoje: vjerovao je da će doći netko tko će ga ubiti. Uvijek je spavao sa sačmaricom ispod kreveta, a tu naviku imao je i na početku veze s Megan Fox, nakon što su se 2020. spetljali na snimanju filma "Ponoć u Switchgrassu", iste godine kad mu je umro otac, piše People.

"Jednog dana sam pukao. Nazvao sam Megan koja je bila na setu u Bugarskoj i rekao joj da nije sa mnom kad mi je najpotrebnija. Pričao sam joj da ludim, stavljam cijev sačmarice u usta, repetiram i osjećam se kao da imam bačvu u ustima. Megan me je slušala bez riječi", ispričao je.

Razlog za život

Bio je to zastrašujući trenutak, prekretnica nakon koje je shvatio da mora potražiti pomoć. Osim glumice s kojom je tada bio prohodao, ima 12-godišnju kćer Casie iz tinejdžerske veze: jako ju je zabrinulo njegovo stanje. Da nije blefirao, svjedoči njegov vrlo otvoreni razgovor za časopis "Interview" kasnije te iste godine.

"Trenutno su moj najvažniji lijek sreća i predanost glazbi. Poduzimam korake. Imao sam prvu terapiju prošlog četvrtka. To je bio prvi put da sam sebi rekao: "Hej, moram razdvojiti ovo dvoje ljudi, Machine Gun Kelleyja i Colsona Bakera. Dihotomija mi je postala preintenzivna,"ispričao je u prosincu 2020. Danas mu je mnogo bolje.

"Trenutno je moj lijek po izboru sreća i predanost umjetnosti, a ne predanost poroku za koji sam vjerovao da stvara umjetnost", rekao je tada. "Poduzimam korake. Imao sam prvu terapiju prošlog četvrtka. To je prvi put da sam ikada rekao: 'Hej, moram razdvojiti ovo dvoje ljudi', a to su strojnica Kelly i Colson Baker. Dihotomija je preintenzivna za mene."

Čitajte i: Megan Fox i Machine Gun Kelly zaruke proslavili ispijanjem krvi: 'Uvijek i zauvijek i u svakom životu - da'

Veza s Megan Fox znači mu isto što i cvijetu Sunce, kaže. Potvrdili su da su zajedno u srpnju 2020., a zaručili su se početkom ove godine.

"Ona je središte oko kojeg se vrtim. Strast među nama je izvanzemaljska. Znam da smo stare duše koje se poznaju iz mnogih bivših života," zaključuje.

Linker
16. travanj 2024 13:36