Putovanje za pamćenje

Maja, Nenad i Bloom baš uživaju u Meksiku: Voze se limuzinom, upijaju sunce na plaži i večeraju uz vatromet

Nakon što je pjevajući i uživajući u glazbi proveo 16 sati u avionu, maleni Bloom je konačno dočekao da se poigra na bijelom pijesku pod budnim okom svojih roditelja.

Glazbenica Maja Šuput, njezin suprug Nenad Tatarinov i njihov jedanaestomjesečni sin Bloom odletjeli su u Meksiko, gdje su se već smjestili u Cancunu, a kasnije će posjetiti i Tulum.

Kako nam je Maja otkrila jučer u razgovoru, u Tulumu su ona i Nenad bili još dok se nisu upoznali, a sada i svom sinu žele priuštiti jednako lijepo iskustvo.

"Odlučili smo otići u Tulum prvenstveno zbog Blooma koji se obožava kupati pa jedva čekamo da ga stavimo na pijesak i da uživa u toplijim krajevima", priznala nam je Maja.

Maja je u Instagram storyjima s pratiteljima podijelila da se obitelj smjestila u luksuznom Ritz-Carlton hotelu, a nakon što su se smjestili, njih troje je otišlo u razgledavanje grada modernom bijelom limuzinom.

Čitajte i: Neodoljivo sladak: Maleni Bloom na dobrom je putu da postane zvijezda poput svoje mame, poslušajte

Mali Bloom je bio odlično raspoložen i sve je upijao oko sebe. Nakon što su se provozali ulicama Cancuna, jedva su dočekali da uživaju u suncu na plaži, moru i bijelom pijesku. Bloom je naravno bio u hladu, promatrajući ljude i atmosferu oko sebe.

Večernji sati su bili rezervirani za večeru u restoranu specijaliziranom za steakove, s pogledom na spektakularan vatromet u daljini. Uživancija u pravom smislu riječi!

Čitajte i: Maja Šuput u novom (i unosnom) poslovnom pothvatu: ‘Spavam svega četiri sata dnevno‘

Inače, preslatki Bloom već ima iskustva u putovanjima jer su ga roditelji od najranijih dana vodili sa sobom na različite lokacije, no ovo mu je prvi prekooceanski let koji je odlično podnio.

Linker
19. travanj 2024 03:42