instagram
VIKEND KOJI ĆE PAMTITI

Maja Šuput iznenadila djevojačkom: U kombiju prema Beogradu već je lom

Pjevačica Maja Šuput napokon si je oslobodila vikend u svom pretrpanom rasporedu i pronašla vremena za svoju djevojačku večer te kombijem krenula u avanturu zvanu Beograd. Zabava je započela već u vozilu, a Maja si je poput prave princeze osigurala i tijaru

U majici na kojoj joj na leđima piše 'I'm getting married' ("Udajem se") pjevačica Maja Šuput s bližim prijateljima među kojima su Marko Grubnić i Lana Gadža Čermak krenula na put u srpsku prijestolnicu gdje će slaviti djevojačku večer. Pjevačica već neko vrijeme najavljuje svadbu, ali uvijek govori kako za nju nema vremena, no ovaj vikend je odlučila napraviti tulum koji će po svemu sudeći dugo pamtiti. Prije puta sve je uzvanike odvela na terapiju infuzije kako bi imali snage za vikend provod, a kao najavu najvažnijeg tuluma u životu napisala je 'Tako nam pomogao Bog'. Fotografije i snimke iz kombija za Beograd uzavrele atmosfere, začinjeni pjenušcem, govore da ih čeka zabava života.

instagram

instagram

'Maja Šuput me izabrala za kumu i nije mi baš svejedno. S obzirom na to da moram trpjeti ove žene i ovog jednog muškarca, cijeli vikend kao jedina trudnica nek sad Bog meni pomogne', izjavila je Lana Gadža Čermak. Maja i Nenad u kolovozu prošle godine proslavili su godinu dana veze, a zaručili su se u siječnju prošle godine na Maldivima te opremili svoje ljubavno gnijezdo u Zagrebu. 'Nenad je napravio zaista spektakl od stana. Zanimala me najviše garderoba', rekla nam je tada Maja Šuput, a svome zaručniku najzahvalnija je što je bio uz nju u teškim trenucima kad je izgubila oca u listopadu prošle godine.

'Imam suputnika koji je sve neprospavane noći podijelio sa mnom. Pa i pad imuniteta i neki bronhitis usput, ali ništa strašno. Jedno poslijepodne jureći na sljedeću svirku ponovno me vozio na infuziju. Međutim, kad je doktor vidio njega, rekao nam je da smo oboje u groznom stanju. I tako se dogodi da sa svojom ljubavi umjesto ručka ili vina podijeliš infuziju. Meni je ta scena bila mučna jer osobe koje voliš ne želiš vidjeti s cjevčicama u rukama, pa sam to rekla i naglas. A moj budući muž kaže na to: Ljubavi, nema tu ništa grozno. Sad će nam samo biti bolje. A jedino što bih volio da zajedno dočekamo duboku starost pa u nekom staračkom domu opet zajedno podijelimo bocu infuzije popola. Danas nam je prva godišnjica veze i nekakva ozbiljnija brojka prema putu za onaj starački dom. Stoga, ljubavi, hvala ti za svih 365 neprospavanih noći sa mnom, na svim prekrasnim trenucima koje smo do sada prošli i od srca nam želim onaj starački popola za sto godina. I, naravno, da je dom u Miamiju, kao što sam ti i tada pred doktorom rekla i da nam ta infuzija teče ispod palme'', napisala je Maja uz fotografiju iz bolnice.', napisala je prošle godine u kolovozu Maja.

Linker
18. travanj 2024 08:27