Život kao Diznilend

Maja Šuput oduševila sinčića prezabavnom idejom: ‘Nemam kuću s okućnicom...‘

Pjevačica je pokazala kako je provela vruć dan u Zagrebu, u vlastitom stanu koji nema okućnicu ili vrt.

Osim po svom pretrpanom poslovnom rasporedu Maja Šuput poznata je i po tome da u slobodno vrijeme voli počastiti sebe i svoj najmilije luksuznim poklonima, raskošnim zabavama ili egzotičnim putovanjima. Crticama iz privatnog života glazbenica i voditeljica zabavlja javnost, ali često da i korisne savjete - gdje, kako i što?

Tako je bilo i ovog puta, a Maja je opet oduševila svojom iskrenošću. Pokazala je kako sa sinčićem Bloomom provodi vrući dan u Zagrebu, a u prvi plan istaknula je 'manjkavosti' svog životnog prostora.

"Nemam kuću s okućnicom, nemam stan u prizemlju s terasom, nemam baš neke opcije što s bebom po danu dok je vani vrelih 30 stupnjeva Celzijusa, a da beba bude zabavljena...", iskreno je započela Maja objavu na Instagramu.

Čitajte i: Maja Šuput i njena dva dečka ludo se provode u Turskoj: Maleni Bloom opet je "ugrozio" zvjezdani status svoje mame

Sin je oduševljen

Uz niz fotografija nasmiješenog Blooma koji gušta među hrpom igračaka, Maja je još jednom pokazala kako kreativnost nema granica.

"Ali imam balkon doma i imam mega ideju! Napravila sam i parkić i vrt jutros i moram priznati da sam samoj sebi rekla Vi! Imamo podnice, trampolin, šator, tobogan, stol i stolice... Imamo sve i odmah smo se bacili u igru, a ovo su rezultati...", opisala je Maja. A toliki trud najviše se svidio malenom Bloomu, koji je bez sumnje uživao u svom vlastitom zabavnom parku.

"Bloom je oduševljen, a muž će past u nesvijest jer sam namještaj s balkona prebacila u dnevnu",

Linker
12. siječanj 2023 02:32