GOŠĆA PODCASTA

Maja Šuput: ‘Uopće ne znam gdje se trudnice oblače, nigdje nema za kupiti ništa lijepo‘

Trudna pjevačica priznala da je u poslu gura ego, radi na dječjoj predstavi, planira otvorenje luksuznog hotela, a za sina kaže: "Nadam se da će biti na tatu!"

Voditeljica i urednica Ana Radišić u svom je podcastu ugostila Maju Šuput, jednu od najpopularnijih pjevačica u Hrvatskoj, kojoj je trenutni fokus trudnoća i rođenje prvog sina koji bi na svijet trebao stići ovog proljeća. Pjevačica je Ani otkrila da u trudnoći nema baš nikakvih problema, kao ni posebnih želja kada je prehrana u pitanju, a jedino što se promijenilo je odjeća koju nosi.

"Nije mi se dogodila nijedna promjena raspoloženja, sve je isto osim što u ništa ne stanem. Ne znam gdje se trudnice oblače, nigdje nema za kupiti ništa lijepo. Osim za malog, za njega sam sve pripremila. Cijela roba mi je u autu, ne znam gdje ću s tim. Doma će mi navući prašinu, a prerano mi je da odnesem u praonicu", priča Maja koju dijele dva mjeseca do porođaja.


Ništa ne čita

Kaže da ništa od trudničke literature nije pročitala. "Ne čitam ništa i ničega se ne bojim osim potresa. U ozbiljnim sam godinama i imam neke dobre rezultate s poslovne strane, tu sam ostvarena. Ako su tolike žene uspjele u majčinstvu, i ja ću", kaže.

"Do tri i pol mjeseca trudnoće trbuh mi se uopće nije vidio pa sam bila zabrinuta je li sve OK i stalno sam zvala doktora da pitam raste li dijete pa mi je on rekao da je još prerano da se vidi. Ali kad je odjednom krenuo rasti, to je bilo baš rapidno, kao eksplozija. Ne stanem više u odjeću, ne znam ni gdje se trudnice oblače", kazala je Maja koja ni ne dvoji da će maleni nasljednik biti pravi šminker.

image
Ana Radišić ugostila je Maju Šuput u svom podcastu
PRESS


"Nadam se da će biti na muža jer se meni moj muž oblači baš kako ja želim!, prokomentirala je pjevačica te isto tako dodala da se nada da će sin u potpunosti biti na tatu.

!Muž mi se oblači lijepo. I nadam se da će mali povući to na tatu, ali i teško je da dijete uz Marka Grubnića i sve nas ne bude modno osviješten", rekla je Maja i dodala da će dječak biti šminker. Trudnice inače znaju svašta čitati i tako same sebi naprave pritisak prije porođaja. Maja zato kaže da ona ništa ne čita.

Kaže, nema nikakvih strahova kada su trudnoća i porod u pitanju. Vjeruje da joj se dijete dogodilo u najboljem mogućem trenutku, ali kako je po prirodi nestrpljiva, želi što prije upoznati mališana.

"Preuzbuđena sam i stalno s njim pričam. Mali misli da sam luda“, kroz smijeh kaže Maja koja sa suprugom još nije smislila ime, no sigurna je da će biti strano kako se na putovanjima ljudi ne bi mučili s izgovorom, a u opciju dolazi i kombinacija dva imena. Maja i njezin suprug Nenad Tatarinov bili su uvjereni da im stiže curica pa je uslijedio šok kad su saznali da stiže dječak.


Novi poslovni poduhvat

Iako trenutno zbog trudnoće, ali i zbog situacije s koronavirusom nema koncerata, to nikako ne znači da Maja miruje. Štoviše, i dalje razvija svoj brend Majushka, otvorili su zastupništvo u Švicarskoj, a priprema i novi projekt kojeg je otkrila Ani.

"Za ovu godinu su mi od petog pa do desetog mjeseca vikendi bukirani za svadbe koje se ili nisu održale prošle godine ili su već prije godinu i pol zakazane. Osim toga radim i na dječjoj predstavi koja će se zvati 'Što je to ljubav?', kako se zove i moj album za djecu. Predstava će biti zabavna, ali i edukativna", otkriva Maja čiji poslovni planovi tu ne staju. Naime, planira jednog dana otvoriti i boutique hotel s 25 soba koji će odisati luksuzom i u kojem će gosti moći dobiti sve što požele, ali će se uvijek i htjeti vraćati u njega. Jedino što još ne zna jest lokacija, jer je prvotno maštala o Jadranu, a sad više nije sigurna u to.

Maja je oduvijek poznata po svojoj radišnosti i profesionalnosti, ali i tome da je prava hedonistica, a Ani je otkrila i što je u poslu tjera naprijed.


"Ego me tjera naprijed. Pitaju me često zašto ljeti šest dana u tjednu nastupam ako mi to ne treba. Radim to jer mogu, možda je glupo, ali eto, želim reći da sam ja to napravila, a drugi nisu mogli. Meni je nevjerojatno da netko neće raditi. Dižem se u 5-6 sati ujutro i do osam riješim sve mailove i onda čekam kad će me netko nazvati", kazala je pjevačica koja se 2019. godine udala za Nenada, a prije njega je neko vrijeme bila sama.

"Meni je super bilo i kad sam bila solo, radila sam na karijeri i putovala. Imala bih navečer koncert u Gospiću, a ujutro se probudim u Saint Tropezu. Nedjeljom mi je bilo teško, dođem mrtva umorna od petka i subote s gaža i samo bih s nekim pod dekicu, a nemaš dečka. Nedjeljom mi je najviše falio. A onda sam našla dečka koji voli sve što volim i ja", zaključila je Maja.

Linker
11. siječanj 2023 11:52